Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nędzne celebrytki

Polecane posty

Gość gość

Nędzne celebrytki wolą przegryw na ero niż na arce? Nie ma publiki i nie ma z kim gadać "na pokaz", posty płodzą pod pomarańcze i gęś, zachowanie jak kurfy. Kurfa tez się sprzedaje, tak jak wy sprzedajecie się tutaj bo nie zależy wam na pitoleniu z sobą, macie arkę, macie privy, więc? Więc powodem jest zazdrość i rozjepywanie innym tematów, w końcu nikt z wami od dawna nie chce pisać, i nienawiść do innych, lepszych od was dziewczyn. Zabierzcie tego misia choć to i tak ktoraś z was i idzcie w pisdu, dmuchane lale. Jesteście największą zakałą tego forume.

Gość gość
Po co pisać na forum jak ma się priv?

Gość gość
Jak to po co? Żeby do)j))ebać innym. Tyle co fajnego mają z życia.

A po co biegać i uprawiać fitness, jak nie ma się komu pochwalić? :D :D :D Ja tam się cieszę, że o Forume tak do końca nie zapomniały. :) 🖐️ Zawsze będzie coś do obgarniania. ;) :D

Gość gość
Które to niby te lepsze? Tylko my cioteczki zostałyśmy :P Ero jest nasze i faceci z ero także są nasi:classic_cool:

Gość gość
Cizia turlaj dropsa :D

Gość gość ciocia
Napisze na bialo: Tak jestesmy najlepsze i na czarno tez powtorze. Dziewczyny 👄🌼 Nowy wez s********j na Karuzele bo cie gesia poszczuje i nie zakrecisz chlopcze.

Gość gość
Bez publiki to już nie to samo.

gość ciocia dziś Nie ty mi tu będziesz rozkazywał Zrozumiałeś, jak nie, to popytaj Dziewczyn, jak sprawić bym jadł komuś z ręki. :D :D :D

Gość gość
Kiedyś Arka ratowała wybranych przed zagładą potopu. W dzisiejszych czasach to tylko kolejne miejsce, z którego w każdej chwili można się bezpiecznie ewakuować na stały ląd;)

Gość gość
Które to są te "lepsze od nas dziewczyny" i tematy, o które jesteśmy zazdrosne?Tęsknię za niektórymi super Dziewczynami (np. za Gromi 🌻 ). A także za różnorodnością stylów, która tu kiedyś funkcjonowała dzięki różnym kobietom. Dziewczyny, które tu kiedyś pisały, wykopałyście stąd taką ilością hejtu, że przy tym obecnie na ciotki to deszczyk pada. A teraz solidarność wobec nich?Urocze i jak zawsze logiczne :)

Gość gość
Twoj widmo wyhejtowuje teraz wszystkich facetow. To jest w porzadku?

Gość gość
Każda jest lepsza od tego pr***** 😴 I wypierda/lajcie na swoją Arkę, mode/rato/rko od siedmiu boleści Cizpo nawet swojego forum przypilnowac nie umiesz 😴 Moszna wyje/bana na zbity pysk to gdzie te szmaty mają pisać? Na @ nikt tego pierdo/lenia o gów/nie czytać nie będzie a tylko widownia się liczy

Gość gość
20.44Bardzo nisko upadłaś, do samego rynsztoka, który ci się z ust wylewa. Nie ma sensu dyskutować z czymś takim (oczywiście zresztą, jak zawsze) :) 🖐️

Gość gość
Och ach Midummer kogo ty pouczyć chcesz o upadku? Jesteś zerem dnem dna Dlaczego Iwonkę nie upominasz gdy się wyraża niewybrednie? Ach och ech orgazm z kurfa w tle.

Gość gość
20.57Och, ach, jest mi naprawdę przykro, że jesteś nieszczęśliwa i agresywna. Ale ja nie mam na to wpływu. 🖐️

Gość gość
na nic nie masz wplywu kryko won ze smrodlawa c**a na arke bo jepie ci czosnkiem z dziury

Gość gość
gość dziś (...) Jesteś zerem dnem dnaxNaprawdę, jeśli to miałoby ci pomóc, uwierz w to. Jeśli poczujesz się lepiej i ulży ci od nienawiści - ja naprawdę nie mam nic przeciwko. Dla mnie nie ma znaczenia, w co wierzysz. Jest mi ciebie głęboko żal i tego, że znów (po raz który to już?) poczułaś przymus, by mi to napisać.

Gość gość
Hajabuza załóż ten temat że swojego niebieskiego nicku.

Gość gość
pisze ci to po raz pierwszy psychopatko 🖐️

Gość gość
21.04Gościu, uspokój się :OUsuwam się, oblewajcie się łajnem bez ciotek 🖐️

Gość gość
Waruj suko!

Gość gość
21.06Oczywiście, pierwszy raz mnie hejtujesz, całkowicie pierwszy, nigdy wcześniej mnie nie spotkałaś i przy tym zostańmy 🖐️

Gość gość
Które dziewczyny są tu lepsze? :-D Stara Hajabuza Awaria? Samansara? Bo jakoś kobiet brak na forum, facetów więcej :-D :-D Może autorko jesteś zazdrosna o Eve ???? Lecz się idiotko🌼

Kriss De Valdor, to istne ziółko. ;) Bez Jej oprawy Forume poważnie zubożało. :( Widocznie ma inne plany, ale pamiętame i jak tylko odechce się Jej wygrywu, to przyjęta zostanie kwiatami. ;) Może nawet jakieś serduszko się trafi, ale to poczekajmy po meczu z Irlandią Północną, bo może być znowu złamane 😭

Gość gość
A kim ty jesteś? Za kogo się uważasz? Nie jesteś nikim. lepszym Eve, jesteś pionkiem a zdaje się, myślisz ze jesteś kimś wielkim tutaj. Jesteś nikim :)

Gość gość
Nie psychopatko, nigdy wcześniej ci tego nie pisałam, ale ty wiesz lepiej -Mucha2. Za dużo internetu Middumer.

Gość gość
Na forum wiecej facetow? :D