Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nędzne celebrytki

Polecane posty

Gość gość
Czemu tu siedzą a nie tam? Mają swoje prywatne forum ? 😴

...bo mają prawo wyboru, którego ty nie posiadasz. Przyznaj się że to najbardziej cię boli i dlatego ciągle im to wypominasz. :O

Gość gość
To twoje forum stara jędzo?

Gość gość
jest i adam koke petrov jadãcy do sopotu hahah!!!!!!!!!!

Gość gość
Arki nie ma zagryzly sie tam suczki

Gość gość
Rok temu biegały po tematach żeby każdy na Arke poszedł pisać :D I pisaly jakie to ero jest złe i co? :D:D:D Siedzą tu 24h na dobę i gonią gęś bo nikt inny na ich posty nie odpowiada. Mogą ze sobą pisać na swoim forum bez spamu i hejtu :) Lepiej dać się obsr^ać gęsi i założyć 500temat dla spamera. Lepiej dać się obrzygać gościom a niby przychodzą tutaj tylko same dla siebie :D Same dla sobotę były tam i były na @ tu są dla hejtowania i srania po tematach.

Gość gość
żal ci?

gość dziś Ale to było rok temu. Kogo obchodzi zeszłoroczny śnieg, prócz ciebie oczywiście. Widać lubisz wspominki, ja również jestem sentymentalny, ale mi jakoś zapadają w pamięć tylko te miłe sytuacje na Forume a było ich niemało :)

Gość gość
ty wspominasz co było 10 lat temu stary capie:classic_cool:

Gość gość
Niech piszą gdzie ich wola.jedyne w czym o przyznan racje hejterce to było szydzenie i padały nawet w postach słowa o najlepszych co mają swoje forum.glupie,niepotrzebne

Gość K O Z A
A SMOF CYCE :-D:-D:-D

gość dziś Dziesięć lat temu mnie tu nie było, nędzna purchawko. Ile razy mam powtarzać, że napłynąłem tu w 2007 roku Jeśli znasz się odrobinkę na matematyce, to na palcach sobie policzysz, że to dopiero za rok :) 🖐️ ))) Przygotuj się bardziej do atake, bo denerwujesz a nie prowokujesz ;)

Gość gość
Grunt tak wiemy Widmo,grunt żebyś ty się dobrze bawił

Gość gość
gość dziś Rok temu biegały po tematach żeby każdy na Arke poszedł pisać smiech.gif I pisaly jakie to ero jest złe i co? smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Siedzą tu 24h na dobę i gonią gęś bo nikt inny na ich posty nie odpowiada. Mogą ze sobą pisać na swoim forum bez spamu i hejtu usmiech.gif Lepiej dać się obsr^ać gęsi i założyć 500temat dla spamera. Lepiej dać się obrzygać gościom a niby przychodzą tutaj tylko same dla siebie smiech.gif Same dla sobotę były tam i były na @ tu są dla hejtowania i srania po tematach. Xxx Haja kac gigant dokucza? :-D

Gość Sami nie teges
Przestańcie już wreszcie. Banda pokrak wrzeszczaca, kto jest kim i dla kogo. Sami robicie z innych gwiazdy gorszego formatu wciąż o nich p*****lac. Jedno i to samo. Ble ble ble. W kolko. Dorosłe osoby a zamiast napisać jedno zdanie prosto z mostu to tak ciągną ten karawan, udając, ze są lepsi od wszystkich innych. Takie p*****ly, że szok. :D😴🖐️

Gość gość
Przestańcie już wreszcie. Banda pokrak wrzeszczaca, kto jest kim i dla kogo. Sami robicie z innych gwiazdy gorszego formatu wciąż o nich p*****lac. Jedno i to samo. Ble ble ble. W kolko. Dorosłe osoby a zamiast napisać jedno zdanie prosto z mostu to tak ciągną ten karawan, udając, ze są lepsi od wszystkich innych. Takie p*****ly, że szok. :D😴🖐️

Gość gość
tapetuj zwidmokowy spamerku petrowku,jestes żałosny

Gość gość
Chodz Widmo do wujka, possiesz troche chooya.

Gość Sami nie teges
A idź ssać kochanie😘😴

Gość gość
Sami nie teges dziś Przestańcie już wreszcie. Banda pokrak wrzeszczaca, kto jest kim i dla kogo. Sami robicie z innych gwiazdy gorszego formatu wciąż o nich p*****lac. a dlaczego od razu gorszego formatu? uważasz ciotki za gorsze od siebie?

Sami nie teges Dlaczego mamy przestać? Może to nie najlepszy sposób poznawania ludzi, ale ja właśnie w tym panującym tu chaosie, potrafię wyłowić prawdziwe kobiece skarby. :) Wada taka :(

Gość Sami nie teges
Jezu:O tytuł tematu "nędzne celebrytki" idź przetrzeć rozum, może zaczniesz czytać ze zrozumieniem;) Possiesz?:)

Gość Sami nie teges
Nowy niczym perełki w smole? Musisz się spieszyć. Smoła szybko zastyga😴

Gość gość
Co i kto ma ci ssać Samansara?:-D ty nie jesteś lepszą bo oskarżalas Widmo i Kuszę.

Gość Sami nie teges
Uf. Odnośnie Widmo i Myszy napisałam, doszło do wymiany zdań i uwag. Kulturalna rozmowa i koniec. Wszyscy żyjemy zgarbnir się omijając;) Możesz Ty mi possac?:D

Gość Sami nie teges
Kuszy:D szlak z myszka mi wyszlo:D Ale już chociaż wiesz co będziesz ssac😘

Gość gość
sami, nie o tobie temat więc wypad o tobie juz nikt nie pamieta