Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natiiiii

Po czym poznac bogatego faceta?

Polecane posty

Gość natiiiii

Po czym mozna poznac bogatego faceta idac sobie ulica ?

Gość Ąą
Po tym, że nie interesuje się takimi odpadami społecznymi jak ty, bo ma w czym wybierać.

Gość gość
Po skromności! Weźmy taką np. osobowość roku nagrodzoną przez brokerów Facet skromny Dobija do 40stki wygląda na 19 a skromny jest do bólu jeszcze potrafi skomplementować wszystkich dookoła -mimo że wcale nie zasługują na to. I co taki ma kasę naprawdę a nie tylko o tym mówi Taki sie nie przyznaje nawet że ma. I to jest człowiek majętny!

Gość natiiii
Co taki ktos ma?Jak go poznac?Chce godnie zyc i korzystac z zycia chyba mam do tego prawo

Gość gość
Naprawdę bogatego trudno poznać. Pracuje w branży finansowej, przychodzą do nas ludzi, którzy chca zainwestować hajs. Tak naprawdę klienci powyżej 500k są skromni, często ubrani 'normalnie', uprzejmi. A niejednokrotnie zdarza się burak- inaczej tego nazwać nie mozna- chcący wrzucic na lokatę 30k, koniecznie z żoną z trwałą i już od progu się drze, ze mu wszystko należy, klękajcie narody, bo On przychodzi z kasą. Na pierwszy rzut oka- trudno poznać.

Gość natiiii
Jakies ciuchy ,gadzety itp :)

Gość gość
zgadzam się z 20:29, sam robię interesy, faceci jezdzacy najnowszym porshe panamera chodzą w jeansach i polówce, na ulicy nikt nie zwroci na nich uwagi (nie mówię oczywiscie o branżach, wymagających określonego dress codu i garnituru) ale jest masa osób majętnych, których na pierwszy rzut oka trudno sklasyfikować jako majętnych

Gość taki jeden Paweł
Miałem kilku naprawdę bogatych szefów (ponad milion do kilku milionów dochodu rocznie, czyli na czysto).

Gość taki jeden Paweł
Żaden z nich nie miał super drogich, markowych ciuchów i sprzętu. Owszem, lubili np. Apple, ale to nie znaczy, że mieli najnowszego IPhone (obecny ma IPhone5, a mógłby wymienić). Samochód może nie najtańszy, ale bez szału. Natomiast wszyscy mieli bardzo specyficzny tok myślenia, rozumowania, sposób mówienia, podejście do życia. Mogę Ci też powiedzieć, jakie kobiety wybierają.

Gość gość
20:36 powiedz jakie? ;)

Gość natiiii
Ile bym dala zeby znalezc takiego bogacza najlepiej jakby byl bogaty i przystojny.A nie zyc z biedakiem ktory co miesiac odbiera minimalna krajowa ehh ;/

Gość gość
No pewnie ciepłe, ładne i inteligentne. Innej opcji sobie nie wyobrażam.

Gość taki jeden Paweł
Muszę Cię zmartwić, ale żaden z nich nie wyobrażałby sobie związać się z kobietą, która nie pracuje. Żaden nie chciałby mieć kobiety, która siedzi w domu i np. zajmuje się hobby i opiekuje dziećmi. Podejrzewam, że tacy są też, ale to pewnie jakieś wyjątki. Raczej szukają kobiet operatywnych, kreatywnych, podobnych do nich. O dziwo nie wszystkie z tych kobiet są bardzo atrakcyjne, niektóre mają nawet dzieci z innymi facetami. Ja nie umiem rozpoznać bogacza, ale po sposobie prowadzenia rozmowy mogę wywnioskować, że ten czy ów na pewno zarabia powyżej przeciętnej albo niebawem tak będzie zarabiał. Ci ludzie mają kompletnie inną mentalność. A jeśli chodzi o sposób bycia, często są konkretni, uprzejmi, nie wywyższają się.

Gość taki jeden Paweł
Ciepłe, inteligentne i zadbane :) ale niekoniecznie aż tak operatywne jak ich partnerzy.

Gość taki jeden Paweł
Ale na pewno w jakiś sposób ambitne. A ich dzieci pracują od 18 roku życia. Tatusiowie nie dają im za wiele za darmo.

Gość gość
a jaka to inna mentalność bogacza? Możesz trochę rozjaśnić mi temat? :)

Gość gość
Taki facet ma psa rasy mastif tybetański:)

Gość taki jeden Paweł
Nastawienie na zysk, a nie oszczędzanie, ponadprzeciętna kreatywność. Widzieli wszędzie okazje, łatwo zawierali znajomości, używali specyficznego języka (długo by opowiadać).

Gość gość
Z tym nastawieniem na zysk to przegiąłeś. Bogacz jest przede wszystkim cierpliwy ;) Wiem bo też mam z nimi do czynienia.

Gość gość
Z tego co piszesz Paweł - z bogatym mi nie po drodze :-)

Gość gość
21:03 Mi też nie było po drodze z żadnym majętnym panem;) Serce nie sługa;)

Gość gość
cos w tym jest straci to starci ale wie ze zaraz zyska nie oszcedza kazdej zlotowki

Gość gość
Ci prawdziwi bogaci sie ukrywają , chodza skromni a kieszeń gruba od kasy ;)

Gość taki jeden Paweł
Nie? Przeczytaj co napisałem. Nastawienie na zysk, nie oszczędzanie. Na przykład zamiast zatrudnić najtańszych pracowników, zatrudnia najlepszych, bo wie, że będą bardziej efektywni. Jest w stanie wyłożyć pieniądze na usprawnienia, które za jakiś czas przyniosą zyski.

Gość gość
Ja gdy szukalam faceta to wprost mowilam ze szukam mezczyzny przy ktorym bede czuc sie bezpiecznie finansowo rowniez i znalazlam :) jestem z nim 8 lat :) pozdr

Gość gość
21:13 Też mam taką mentalność choć wiem że nie zawsze warto przepłacać. Ale w ludzi warto inwestować. 21:14 Zawsze mamy to czego szukamy Ja też mam dokładnie takiego jakiego szukałam. Kasa była u mnie na ostatnim miejscu z racji tego że u nas była nabyta-czyli wydana odrasta;)