Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogłam się spotkać z facetem a on powiedział że czuje się zawiedziony

Polecane posty

Gość gość

Bo jemu akurat wtedy pasowało :O Jak byście to odebrali? I jeszcze powiedział tak poł żartem pó serio, ze moja strata czy cos takiego

Gość gość
No nijak. Po prostu mial chec sie z Toba spotkac i przykro mu, ze nie doszlo do spotkania.

Gość gość
miałam napisać, że to nic złego, że było mi przykro...ale jaka to niby strata? Żadna. Niech spada, narcyz jeden.

Gość gość
20:54- podszyw

Gość gość
żaden podszyw, po prostu zamieniło mi "mu" na mi. To była odpowiedź na temat.

Gość gość
Zawiedziony? Trudno, choć mógł wybrać inny, dogodny dla ciebie termin. Ma facet problem.

Gość gość
21:12- Aha, ok

Gość gość
Muszą jakiś wspólnie dogadać sie, kiedy obydwoje maja czas

Gość gość
No mi by sie,,twoja strata´´ tez nie spodobalo. Tak jakby Ci lache robil, ze przyjdzie. Ma sie za lepszego od Ciebie. Ale moge sie mylic, niektorzy maja taka glupia gatke, moze po prostu brak mu troche oglady. Nie wiem, nie znam typa :)

Gość gość
Niby przy tym "twoja strata" się smiał jak to mowił, ale nie wiem czy to był taki całkiem żart, czy chcial mi tak na zlosc powiedziec... Wiem,ze mu bardzo zalezalo na tym spotkaniu, ale co ja poradzę, nie moglam i to nie bylo moje widzimisię... A jak sie teraz obrazi to trudno, ja go uprzedzalam od poczatku, ze moge w tym dniu nie miec czasu i nie obiecywałam spotkania

Gość gość
no to nie ma problemu, po prostu umowicie sie kiedy wam oby bedzie pasowac. Tyle, ze ja bym raczej sie nie pytala o termin, ale zaczekala na jego krok. Jak facet zobaczy, ze Ci zalezy to Cie oleje, niestety wielu typow tak ma, choc wedlug mnie to dziecinne, ale tak juz jest.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona