Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość222

Co się stanie jak wzięłam 13 apapow extra na raz na pusty żołądek?

Polecane posty

Gość gość222

Co się stanie? Wzięłam 13 apapow extra tylko popilam wodą i dopiero po 5 godzinach zwróciłam tylko wodę i pianę albo śline a teraz cały czas mam odruchy? :(

Gość gość
umrzesz

Gość gość222
Ale już tyle godzin minęło i jakoś żyje.

Gość gość222
Wzięłam te apapy o 14 a jest juz 2:37

Gość gość
chcesz się zabić to są wybierz inną metodę, tabletkami to możesz tylko bebechy sobie rozwalić

Gość gość222
Czyli już coś mi się tam stało? :(

Gość gość
nie wiem czy się stało, na pewno zdrowe dla twojego organizmu to nie było, lekarza powinnaś spytać ale wiadomo że nie pójdziesz a dlaczego to zrobiłaś?

Gość gość
Odwodnienie, i goraczkaz cięższe zatrucia objawiają sie drgawkami i arytmia serca. X Urwało mi tekst

Gość gość222
No trochę w akcie desperacji bo już mi się wszystko wali w życiu mam problemy zdrowotne (bóle stawów itp), w szkole, z rodzicami, straciłam ostatnią przyjaciółkę. :(

Gość gość222
No trochę się trzęse ale nie sądzę by to były drgawki a czy nie mam arytmii tego nie wiem a jak ona się objawia?

Gość gośćarytmiapolekach
Zaburzenia rytmu serca (arytmia serca) mogą być odczuwane w różny sposób, a czasami mogą nie wywoływać żadnych dolegliwości. Najczęściej arytmia serca powoduje tzw. kołatania serca. Przez pacjentów określane są jako uczucie szybkiego bądź niemiarowego bicia serca. Często skarżą się oni też na zwolnione lub „mocne” bicie serca. Z kolei tzw. skurcze dodatkowe polegają na uczuciu „przeskakiwania” w klatce piersiowej, „zatrzymywania się” serca na chwilę lub kłucia w okolicy serca. Arytmia serca może spowodować osłabienie, duszność, ból w klatce piersiowej, uczucie gorąca, może tez obudzić ze snu. Groźna arytmia serca (bardzo szybka lub bardzo wolna) może być przyczyną zasłabnięć prowadzących do utraty przytomności. Może to doprowadzić do groźnego upadku, potłuczenia lub złamania, a także do zatrzymania pracy serca i w konsekwencji do śmierci.

Gość gość
ta myślałem, że jesteś w wieku szkolnym i rzucił cię chłopak albo coś podobnego, nie chce bagatelizować twoich problemów ale w tym wieku często się wyolbrzymia różne sprawy , szkoda byś się miała zabić z takich powodów, wiem że te tabletki to próba zwrócenia na siebie uwagi i krzyk o pomoc ale nie warto tego robić tą drogą, szkoda zdrowia, może idź do szkolnego psychologa i porozmawiaj z nim?

Gość gość222
E nie juz od dawna nie chodzę do szkoły no juz zwyczajnie nie mam siły i nie wytrzymuje juz tych bóli stawów :(

Gość gość222
Czy umrę od tego? Strasznie źle się czuje :(

Gość gość
a to jakaś choroba konkretna jest? leczysz się? nic to nie pomaga? może zmieńcie lekarza

Gość gość222
Jeżeli chodzi o stawy to jeszcze nie wiem co to za choroba. Ale pytam czy umrę od tych apapow dzisiaj? :((( Tak strasznie się martwię :(

Gość gość
no dziewczyno pomyśl skoro przez 12 godzin nie umarłaś to już nie umrzesz raczej ;) ile masz lat?

Gość gość222
Uff 16 A nie będę miała żadnych strasznych powikłań oprócz tego że cały czas mam odruchy (wiadomo jakie)

Gość gość
gość222 dziś Czy umrę od tego? Strasznie źle się czuje X Nie umrzesz, najwyżej ze dwa, trzy dni pocierpisz. Pij dużo wody, żeby to wypłukać. /Tix

Gość gość222
No nie, nie chce pić bo będę miała czym zwracać a tego nie chce juz od około 15 się męczę :(

Gość gość
Bedzie ok. Tylko skrocilas sobie zycie o kilka tygodni. Pamietaj taka doza ma bardzo zly wplyw na serce I watrobe. Wiec rob tak dalej I nie doczekasz 50-tki.

Gość gość
Pij ta wodę, niech uspokoi Ciebie i każdy Twoj nerw

Gość gość222
Ale nie chce juz zwracać juz nawet śliny nie połykam bo nie chce się męczyć :(

Gość gość
jak się teraz wody nie napijesz to będziesz się męczyć jeszcze dłużej

Gość gość
gość222 dziś Ale nie chce juz zwracać juz nawet śliny nie połykam bo nie chce się męczyć X Ciepła coca-cola może pomóc, pita łyżeczkami. / Tix

Gość gość
G****o się stało, wątrobę będziesz miała do wymiany po kilku próbach. A to qrwa jak na złość zachce ci się żyć, ale trza będzie zdychać bo debilowi nikt nie zapewni przeszczepu.

Gość gość222
Czyli mam już do pszczepu po tym razie? :(

Gość gość
może kup sobie jutro jakieś tabletki na regenerację wątroby np liv52 czy coś podobnego i nie rób tego więcej

Gość gość
gość222 dziś Czyli mam już do pszczepu po tym razie? X To by corva już wszyscy alkoholicy musieli mieć przeszczep. Jak to twój pierwszy raz, to na tym pozostań. / Tix

Gość gość222
Nie to trzeci raz niestety :(