Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość222

Co się stanie jak wzięłam 13 apapow extra na raz na pusty żołądek?

Polecane posty

Gość gość
no to po co to robisz skoro nic to ci nie daje? poza tym ten temat to chyba prowo skoro pyta się czy umrze, a łykała już trzeci raz...

Gość gość
gość222 dziś Nie to trzeci raz niestety X Psychiatra się kłania. A i to co robisz jest BARDZO BOLESNE. Żebyś tego nie żałowała i skoro któryś tam raz, to może idź/jedź lepiej na pogotowie. Jak się tak boisz im powiedzieć, to chociaż, że tak cię coś bolało, że z tego bólu nie wiedziałaś co robisz, dlatego tyle wzięłaś / Tix

Gość gość222
Nie. Pytam się dlatego bo za pierwszym razem wzięłam 5 tabletek za drugim niż 9 i trafiłam do szpitala a teraz 13 i nawet w porę tego nie zwróciłam bo dopiero po 5 godzinach i to tylko samą wodą i pianą :/

Gość gość
ale po co to robisz? jesteś masochistką?

Gość gość222
Trochę no i jeszcze mam dola przez tyle problemów :(

Gość gość
Ogarnij sie, zastanów nad własnym życiem. Co tobą powoduje?

Gość gość222
Już tyle razy myślałam że naprawdę ech doszłam do wniosku że jest bardzo ciężko :(

Gość gość
gość222 dziś Trochę no i jeszcze mam dola przez tyle problemów X No i stwarzasz sobie dodatkowe. Jak tak będziesz robić, a jakoś się utrzymasz, to pewnego dnia jak to się w tobie "odezwie" to zobaczysz jak będziesz cierpieć. Wiem, bo mój "daleki" znajomy przeprowadzał takie operacje. A może to prowo. / Tix

Gość gość
Nie rób Tego:( najbardziej głupkowata rzecz, jaka zrobilas. Każdemu jest cieżko w życiu, dzięki Bogu wszyscy wciąż dają radę...pnij sie ku gorze, buduj zycie na silnym fundamencie. Kochaj braci swych i siostry...

Gość gość
skoro byłaś już w szpitalu po takiej akcji to nikt ci żadnych pytań nie zadawał? nikt cie skierował na konsultację do psychologa/psychiatry? tak po prostu cię wypuścili?

Gość gość222
Zadawali dlaczego to zrobiłam itp. No i właśnie że mnie nie puścili tylko wysłali do szpitala terapeutycznego na trzy miesiące :(

Gość gość
Chyba zabrali ci dzieci i twoj ex to cham albo wylaczyli ci prad lub popełniłas błąd życiowy mianowicie oszukiwałas chyba kkochanka który mógł byc twoim zyciowym przyjacielem a zrobiłaś z niego wroga.Te standardy robią kobiety ktore zadają sie z debilami i ćpają .Taka może być prawda.Gdybym była na twoim miejscu poszła bym na cmentarz

Gość gość222
Aha...

Gość gość222
Co zrobić na te mdłości? Juz tyle godzin mnie męczą. :(