Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludze z nadwaga powinni byc odchudzane na sile

Polecane posty

Gość gość

I wszystko jedno jak sie to odbyje na ich zdrowiu .Ja osobyscie chcalbym byc odpowiedzalny za ich odchudzenie .Byla by to dlamnie przyjemnosc :)

Gość gość
A zalozylem ten temat bo jestem tlustym spaslakiem i sam nie moge schudnac :-( mam malego :-( zadna mnie nie chce bo mieszkam tez z moja kochana mamusia. Nikt mnie tak dobrze nie nakarmi jak ona :-) ach,goloneczka!

Gość gość
Jakas tlusta locha podszywa sie podemnie jej kompleksy sie odezwaly chlopaki plujcie na tluste swinie sa zalosne i wstretne tylko na nie rzygac

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Jej ale ja naprawde mam malego ...kto mnie zechce? :-(

Gość gość
Chcesz zobaczyc mojego wuja na sky,,.pie zapraszam niechcialabys nim po plecach dostac

Gość gość
Moja mamusia powiedziala,ze mam nie przyprowadzac zadnej kolezanki bo ona w swpim domku zadnej wywloki znosic nie bedzie :-) a ja tak chce kogos miec. Ktora kafeterianka lubi peniski mniejsze niz 9cm ? Jest jakas? Chcialbym dziewice to moze mamusia sie uspokoi troche.

Gość gość
mój wuj jest naprawdę wielki. Liczy pełne 12 cm długości i 8,5 obwodu, a to nie w kij dmuchał. Mama mówi, że jestem świetną partią

Gość gość
12, szalenstwo :-)

Gość gość
W obozach na wzór nazistowskich. Tam nie było grubych.

Gość gość
Byli. Niemcy. A autor to taka memtalna,obrzydliwa swinia. Obys kiedya zachorowal na hasimoto to pogadamy.

Gość gość
haha facet , co madrzy sie na damskim forum to nie facet , tylko niewiadomo co - moze by z nigo zrobic faceta na silę? Choc sie pewnie nie da:):)