Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla Cioteczek:)

Polecane posty

Gość Jacek 81
Nawet muszka piękna jest. ..aż poczytam

Gość gość
Chyba, że zdążymy obalić jakąś butelczynę jak na przegrywki i alkoholiczki przystało :classic_cool:

Gość gość
Musia, chcesz mieć w poniedziałek teksty o przegrywkach od wygrywki? :D No dobra, ryzykuję :P A jak na przegrywa, fajnie i długo spędziłam dzień, więc humor jest :)

Tak? A mogę zapytać co obiłaś? Teksty mam, że tak powiem w poważaniu. Dobrze mi, mój pies nie śmierdzi po dzisiejszym tarzaniu się w czymś, bo go wykąpałam, mam wino, jest prawie lato, patzę na księżyc i jem sałatkę. Rozmawiam sobie z fajnymi osobami. Snuję plany, zbieram siły, i wiem, i tylko refleksja... zakłóca mi dobry nastrój.. Jacek, nie wiesz czy jestem ładna :)

Gość gość
Bardzo dobrze, Jacuś, to nie objaw przegrywu ;)

Gość gość
Musia, nie będę tu pisać :) Ale zwykłe rzeczy w wymyślonym towarzystwie ;)

Gość gość
''wymyśliłaś mnie nocą nim nastał świt...''

Gość gość
tradycyjnie... (_)> ♥:)

Gość gość
Midsummer Eve wczoraj Musia, chcesz mieć w poniedziałek teksty o przegrywkach od wygrywki? smiech.gif No dobra, ryzykuję jezyk.gif A jak na przegrywa, fajnie i długo spędziłam dzień, więc humor jest Prowokujesz jak zwykle, a potem zdziowiona jesteś, że pada odpowiedź nolife. :-D

Gość gość muszka ś
Nowy, mam nadzieję, że jesteś usatysfakcjonowany ;) Dziewczyny: Kapustka jest z nich wszystkich najbardziej seksowny :P

Gość gość
przecież to dzieciak jeszcze :D dzień dobry :)😘 (_)> ... z dodatkami... ;) ...i niech wam poniedziałek lekkim będzie... :)

Gość gość
Oj tam, dzieciak :D Ale jaki słodki :D

Gość Wadka
Nie zwróciłam uwagi. Widać patrzyłam na nich od d**y strony;)

Gość Bzunia
No młodziutki, ale ma potencjał, za parę lat zobaczycie jakie ciacho;) Lewego lubię za charakter, za to jaki jest, choć wiadomo nie znam go, ale wydaje się być naprawdę sympatycznym i wyważonym, lubię go. Jak patrzę na Krychowiaka to od razu się uśmiecham, bo to taki nicpoń, laluś, zawadiaka z dużą dozą uroku osobistego. Natomiast Kapustka to bezapelacyjnie sam sex ;) za parę lat oczywiście, żeby mnie tu nikt nie oskarżył o ciągoty do małolatów :p https://www.youtube.com/watch?v=6UT7GeSNMTg

Gość Ciekawska i zaintrygowana
dokładnie tak Muszko :) weekend jest po to, żeby odpocząć. A ja jestem mistrzynią w tej dziedzinie ;)

CiZ, a najlepiej, skoro już tacy aktywni wszyscy wokoło, to niech zrobią kawkę, herbatkę albo drineczka z parasolką i przyniosą :classic_cool: No weź mnie nie załamuj Wad, z nudów na meczu? Trzeba było sobie przygotować pompony i zostać cheerleader :P

Wad, ostatnio jesteś przodowniczką pisania na biało, wreszcie :P CiZia zawsze możesz się przysłużyć inaczej. Oglądałam jakos ostatnio film, w którym cheerleaderka mocno się przysłużyła całej drużynie :P :D

Gość gość muszka ś
Chyba Muszko? ;) Cheerleaderka dosłownie się unosiła w powietrzu :P Jak, to musiałaś się sama obsłużyć? No tak, równouprawnienie daje się nam we znaki ;)

Gość muszka ś
Nie, wszystko było po angielsku :P ale dla dorosłych ;)

Gość muszka ś
W sumie niewiele mówili i nie chcę skłamać :P. Pa 😘