Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla Cioteczek:)

Polecane posty

Uwaga ! kryć sie ! Kredek wchodzi hehehe! A powaznie to pozdrawiam cały dla cioteczek:) miłego dnia i dobrego tygodnia równiez

Gość gość mid eve
Cześć, Dziewczynki, tylko wpadam zebrać należne mi buziaki 😘 No i Kredek oczywiście (nie dziewczynka oczywiście :P ) 🌻 Posłodziłam, jak przystało, cukrem herbatkę (forumową, bo tej prawdziwej nie słodzę) :) 🖐️

Gość gość
goscLidia wczoraj Midsummer. Proszę, przestań, jestem spokojna, za to Ty dziwnie pobudzona jesteś zwracając się do mnie, gdzie nie pytałam o nic. Już nie zabieram miejsca.

Gość gość
Dziękuję, wklejko z Lidii ;)Lidio odpowiem Ci może z tego miejsca (skoro wklejka tak się stara, jak widzę na wszystkich tematach, to może Ci doniesie :) ). Wybacz Lidio, po prostu źle Cię zrozumiałam :) Zdawało mi się, że postawiłaś się w centrum ostatnich ważkich ( :classic_cool: ) wydarzeń kafeteryjnych i uznałaś się za ich przyczynę. Chciałam Cię tylko uspokoić, że nic bardziej mylnego :) Ale widać źle zrozumiałam :) Co do miejsca, jak mówiłam: możesz spokojnie zająć należne Ci miejsce :) Gwoli ścisłości też raczej tylko jedna osoba potrafi sprawić, że jestem "dziwnie pobudzona" (dobre określenie), nie jesteś nią, nawet płeć się nie zgadza :) Czy wyjaśniłyśmy wszystko? Może wklejka porobi za gołąbka pocztowego, a jak nie... to nie :)

Gość gość
Musia, aż sobie wyguglowałam tę kapustkę, żeby się przyjrzeć główce :classic_cool: Kapustka wygląda na akurat do schrupania i smakowitą :classic_cool: Ale ja mam inny typ, no ale ja zawsze dziwaczę, jeśli chodzi o facetów, warzywa znaczy się ;)

Coś czuję że ja robił bym za kartofla w tej warzywnej nomenclaturze ;) lub jedynie na buraka hihi

Gość gość
Kredek skromny, a wiadomo, że zupełnie nieprawdziwie (chichocik) :classic_cool:

Gość gość
Czy znowu trzeba na biało? To zaczynam :) Musiu, Kredku:

Gość gość
To trzeba pisać na biało, czy nie? :P

Gość gość
Trzeba :classic_cool:

Gość gość
Mnie się podoba Milik (mam nadzieję, że nie pokręciłam nazwiska) :) Ale ja nie mam swojego "typu" męskiego. Podoba mi się zawsze ten mężczyzna, którego pragnę. A pragnęłam zawsze kompletnie niezależnie od "opakowania" :)

Gość gość
Na biało to są zawsze tajemnice (cioteczkowe), trzeba się przygotować, że może być szok :)

Gość gość
"Sekretne życie ciotek" - cudo Muszko :) I jakże prawdziwe czasem ;) To będzie następny temat, co Ty na to? :)

Gość gość
Znowu na biało?

Gość gość
CiZiusiu, jak dobrze Cię częściej tu widzieć 😘 :)Tekst dobry o ciasteczku :D

Gość gość
A coś o tej ciotce słyszałam chyba :classic_cool: Może to jakaś nasza zaginiona siostra? :classic_cool:

Gość gość
Miłego CiZiu (pojawiaj się 😘 ).