Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka2003

Bardzo słaba druga kreska, następny test negatywny.

Polecane posty

Gość Majka2003

Mam pytanie ponieważ dwa dni temu robiłam test (Quixx) i wyszła mi bardzo słaba druga kreska ale jednak była. Dzisiaj powtórzyłam test i wyszedł wydaje mi się że negatywny lecz gdy spojrzy się pod słońce widać taką lekką kreskę (trzeba się bardzo dobrze przyjrzeć by zauważyć) Dodam też że od ponad tygodnia jest mi strasznie niedobrze, jestem bardzo senna najlepiej bym spała cały czas, coraz częściej kręci mi się w głowie i czasami nogi mam jak z waty. Okres dostałam 30 maja i trwał on w sumie dwa dni ale plamienie było bardzo słabe. Co to może znaczyć? Bardzo ucieszyłam się że zostanę mamą a teraz już sama nie wiem. Na lekarza muszę jeszcze czekać do środy a ciekawość nie daje mi spokoju. Może jutro znowu powtórzyć test? Co to może znaczyć?

Gość gość
Nie ma ciąży. Nie doszukuj się na siłę. Pewnie nie było żadnej bladej kreski. Okres miałaś'

Gość Marika2003
Wpierwszym teście była na 100% ponieważ widziałam ją nie tylko ja ale i mój chłopak okaz brat.

Gość gość
To moze jestes tylko drugi test byl o mniejszej czulosci i ciazy nie wykrył

Gość gość
Ale teraz jej nie ma a hormon ciążowy rośnie. Widocznie wadliwy test albo jakiś prześwit. Zdarza się .

Gość gość
Druga kreska nie musiała być ciążą, zwłaszcza taka słaba. Mało to się słyszy, że testy się mylą, że druga cienka kreska może nie być ciążą, a tylko chwilową burzą hormonalną związaną z miesięczną? Zdaje się, że jesteś teraz w stresie, więc może dlatego okres się spóźnia (tego z maja okresem bym nie nazwała) i masz objawy ciąży. Poczekaj do tej środy i nic więcej poradzić Ci nie możemy. ;) Na moje oko nie jesteś w ciąży, albo zaimplantowane jajeczko nie przetrwało, jak to się często zdarza, niestety.