Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż to buc parszywy

Polecane posty

Gość gość
nie masz być męczęnnicą ale sama ją z siebie robisz? musi być tak perfekcyjnie? musi być zawsze wysprzątne, obiad na dwa dni nie może być zrobiony? wyjścia męża trzeba było od razu uciąć o narodzinach dzieci, nie mówię że całkiem, ale jednak

Gość gość
Ty chora jakaś jesteś mój facet nie jest fajtlapa, prawie sam dom wybudował i nie da sobie w kasze nadmuchac a ze dziecko wykapie, włoży naczynia do zmywarki czy odkurzy nie czyni go fajtlapa, a Tobie mogę tylko współczuć lenia no ale macho,bez odbioru

Gość gość
Gościu z 12: 33 czytaj ze zrozumieniem nie jestem autorka i akurat z mężem wszystko robimy wspolnie

Gość gość
gość dziś I wiem, że nie jesteś autorką i wam współczuję skoro wszystko robicie wspólnie. Każdy musi mieć i przestrzeń dla siebie i swoje zadania, a u was to jeden wielki chaos a nie partnerstwo.

Gość gość
gość dziś gość dziś To masz fajtłapę nie faceta. Prawdziwy mężczyzna ma swoje obowiązki, a kobieta swoje. Wolę mieć faceta przy którym czuję się bezpiecznie, w zamian dbając o domowe ogniska, a nie fajtłapę pod pantoflem. Współczuję ci. gość dziś gość dziś I wiem, że nie jesteś autorką i wam współczuję skoro wszystko robicie wspólnie. Każdy musi mieć i przestrzeń dla siebie i swoje zadania, a u was to jeden wielki chaos a nie partnerstwo. xxx Fajtłapa, przestrzeń dla siebie. A gdzie 12:37 napisała, że są do siebie przyklejeni? Mają wspólne gospodarstwo domowe, mają wspólne dzieci, to chyba jasne, że oboje muszą o to dbać. Taaa chaos, kiedy ona ugotuje obiad, a on pozmywa. Weź się zastanów co piszesz. Chaos kiedy ona dziecko nakarmi, a on przewinie pieluchę. Weź się lepiej zastanów nad swoim życiem, bo u ciebie to pewnie te zadania wyglądają tak, że on zarabia, ty siedzisz w chałupie, usługujesz mu, a jak sie schleje, to grzecznie głaszczesz po główce i podajesz aspirynkę. Mąż autorki to tak jak napisała, buc parszywy. Smyczy się z kolegami po pracy i pije, zamiast ograniczyć kontakty z kumplami i poświęcić dzieciom czas, budować z nimi więź. Jest ojcem i koniec kropka! To jest jego zadanie, być rodzicem na pełny etat. Czasem chodzę na basen i wiesz kto chodzi z małymi dzieciakami na pływalnię? Ojcowie.

Gość gość
do gość dziś glupiemu nie przetlumaczysz , szkoda szarpac klawiature , ona lubi taki model , pan i wladca i myszka co ma swoje obowiazki no ale wiesz niech zyje jak jej dobrze byle za kilka lat nie skowyczala na kafe ze ze jej super man p**********il bo poodkurzac nie zdazyla przed jego wejsciem na salony