Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

....

Polecane posty

Gość gość
Studzia ze złości mocniej targa łechtaczkę. że to nie ona jest żoną tego bogacza. zbyt brzydka jesteś Studzia.

Gość gość
Tez tak mysle, pisałam juz o tym na kafe... dla mnie Lewandowski i jego lalunia to zwykłe sprzedajne medialne prostytutki (ona ''reklamuje'' teraz kredyt w banku WBK :O) zwyczajni nienachlani ludzie, polactwo cebulactwo :O zastanawia mnie, kim są ludzie ktorzy lecą do sklepu bo zobaczą w reklamie jakis znany ryj ? Kiedys lubiłam Ibisza z czasów Baru i teleturniejów, a teraz ? zeszmacił się kompletnie, to samo siatkarze w reklamach Plusa, musieli dostac sporą kase za robienia z siebie debili od kilku miesięcy :O po prostu żenada... Marek Kondrat reklamuj****nk, ale te reklamy nie są tak tandetne, tylko zwyczajne, nie męczące.

Gość gość
jest kimś , wartościowa -pokażne konto to reklamuje. a polactwo brudne , biedne ze skorupami na piętach z brudem wrośniętym zazdrości oj zazdrości. uspokój się prówek na uspokojenie polaczku brudny śmierdzący pojedz

Gość gość
Płacą to reklamuje. Gdyby tobie za parę godzin pracy dawali taki hajs to byś sikała ze szczęścia, więc co mu się dziwić. Wykorzystuje koniunkturę. A reklama jest fajna i śmieszna.

ibisz] to już w ogóle niedługo będzie przypominał brata bliźniaka Ewy Minge

Gość gość
Studzia odpisałem ci w temacie jakie jest wasze znienawidzone województwo

Gość gość
Studzia,a co cię to obchodzi? Skąd w tobie tyle jadu?nie masz swojego życia dziewczyno?

Gość gość
Studzia będziesz na Czochraj Bobra Fesr w Namysłowie?

W takim razie niech się już zatrzymają na tym poziomie reklam (fajnych i smiesznych:D) i porzuca swoje dotychczasowe formy zarobku :D

Gość gość
Studzia napisz czy wolisz w pupkę czy w pipkę?tu na kafeterii jesteś gwiazdą i Twoi fani chcą wiedzieć

Gość gość
Ale co prawda to prawda. Jest tam sztuczny i sztywny, zrobil debila z siebie

Dla hajsu nigdy nie wystąpiła w takiej reklamie. Tym bardziej gdybym była osoba znana. W jednej chwili zniszczylabym to co budowalam przez ostatni czas. Czy wy naprawdę tego nie widzicie, ze to jest BardZo upokarzajace?

Gość gość
Najbardziej cenię Roberta Kubicę, w latach jego świetności jak był w Formule 1 to był najdroższym marketingowo człowiekiem w Polsce zarówno ze sportowców jak i celebrytów aktorów piosenkarzy itp Za pojedyńczą reklame dawali mu nawet 2 miliony złotych, ale on nigdy się nie skusił, dzisiaj mimo że miał ten wypadek przerwana kariera w F1, jeździ w rajdach to nadal jego wartość marketingowa jest bardzo wysoka a on i tak nigdy nie chciał i nie chce niczego reklamować swoją osobą, jedynie brał udział w jakiejś jednej akcji społecznej oddawania krwi, reklam LOTOSa nie licze bo po prostu miał z nimi konrakt na starty przez kilka lat w rajdach więc coś z tego musieli mieć, mogli wykorzystywać jego wizerunek. Ale żeby tak sam miał sie sprzedać np reklamując jakąś sieć komórkową czy oranżade Helena:o jak Wojewódzki:o to nigdy...

Gość gość
tez to dziś wiidziałam. Lewandowski nie ma glosu a spiewa przerobke Blurred Lines, żenująco to wyszlo. Hułałej mejk it posibyl wyszło jeszcze jak tako, ale tu zrobil z siebie gogusia i posmiewisko. A niech nasi prze.p*****la na euro to skonczy sie wreszcie ta gehenna. Jakos nie pamiętam by Krzynówek, Żewłakow, Żurawski czy Frankowski coś reklamowali. Te czasy sa porąbane. Mając tyle kasy, którą mozna pomnazac przez otwieranie wlasnych restauracji itd. on sie szmaci w reklamach. Skończy jak Maryla Rodowicz reklamująca Zoładkowa i lody Koral.

Gość gość
Wyobrazacie sobie C. Ronaldo albo Messiego w takiej reklamie? Haha lewy ssie.

Gość gość
man of the moon dziś wypiertalaj srun ty cykorze zajepany !!

Gość gość
A chylinska z wojewodzkim z tymi bachorami przy stole i glupimi tekstami tez nie lepsi.

Ciekawe ile pieniedzy poszło na taką reklamę. Pewnie wystarczyłoby abym przeżyła dwa życia w luksusie.

Gość gość
ojoj nie widziałam tej reklamy ale co się zobaczyło to się nie odzobaczy :D

Gość gość
Wszystko jest na sprzedaz Choc nie chcemy to swiat nas zmusza Jak wysoka cena Cos w nas zmieni i porusza Wszystko jest na sprzedaz Jesli tylko cos jest warte ;) P.s. kot w tym trykocie....zal.pl

Gość kasia1527
Mi się wydaję że ciut przesadzacie :) Ile on jeszcze pogra? 5lat, 10lat max. Na jego miejscu pewnie też byście grali w reklamach aby zabezpieczyć swój byt :)

Gość mrejs
wkurzaja mnie te hejty, ciekawe czy sami nie wzielibyscie udzialu w reklamie za dobrą kase.