Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie panele polecacie dobre aby sie szybko nie zniszczyly

Polecane posty

Gość gość

j.wa wy co jaki czas wymienacie panele?

Gość gość
a nie lepiej zalozyc prawdziwe deski/parkiet z prawdziwego drewna zamiast tego tandetnego, żalosnego drewnopodobnego plastikowego g****a ? :D panele to mega syf, nie wiem jak komus moze sie to podobac, nawet najdrozsze z daleka wyglądają jak pomalowany plastik :O

Gość gość
tez tak myslalam ale czy to sie sprawdzi w mieszkaniu w bloku. pamietam za dzieciaka mieszkalam w kamienicy i byly tamna podlodze deski super to wygladalo.

Gość gość
Ja mam balterio kolor dąb tasmanski i są super, więcej osób które są u nas pierwszy raz mysii ze to deski

Gość gość
mi chodzi o cos trawelego. zeby sie nie niszczylo szybko. nie bylo widac zarysowan. a na panelach to widac. corka ma panele ale ma w dobrym stanie. u nas w salonie te same i sa do wymiany.

Gość gość
Przede wszystkim patrz na klase scieralnosci, najlepiek AC5 ewentualnie AC4. No i grubosć panela, im grubszy tym lepszy. Druga sprawa to rowne podloze, bo jesli spód jest pofalowany to panele bedą się uginać, a nacisk nozki mebla lub obcasa moze zrobic dziure. Niestety pod wszystkie meble trzeba podkleić filc, a najlepiej to gościć ludzi bez butów, bo buty rysują niestety. Wyjściem jest załozenie na podloge gresu imitującego drewno, wtedy robisz co chcesz, w butach, obcasach, meble bez filcu.