Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhhhjhh

niech mi ktoś wreszcie wytłumaczy dlaczego polki wiążą się z Arabami

Polecane posty

Gość gośćhhhjhh

Bo nie mogę tego pojąć!

Gość gość
zasypują komplementami w stylu jesteś piękna,kocham cię i takie tam,dobrze się roochaja,mają większy sprzęt od polaków i sa przystojniejsi

Gość rozzalinna
Dokładnie. Polacy nie komplementują swoich kobiet, w łóżku są słabi. Mają wyłącznie oczekiwania. A taki Arab potrafi sprawić, że kobieta czuje się jak księżniczka - przynajmniej przez jakiś czas.

Gość gość
Bo polki są blondynkami i lubią brunetow

Gość gość
Polacy w większości to prymitywy,nieokrzesane chamy z przerośniętym ego i małym k***skiem jak ogonek pinczera,żałosne pijusy i złodzieje,łyse,tępe karki z niepełnym podstawowym albo max zawodówką nie potrafiący jednego prostego zdania powiedzieć bez 5 przerywników na k....

Gość gość
gość dziś zasypują komplementami w stylu jesteś piękna,kocham cię i takie tam,dobrze się roochaja,mają większy sprzęt od polaków i sa przystojniejsi x na końcu wymieniłaś to o co chodzi - arabusy są przystojniejsi i to jest wszystko czego chcecie :-O I nie p*****l tu że cie interesuje rooochanie i duża pałka, dla ciebie najważniejszy jest selfik do pokazania koleżankom. Media piorą wam móżdżki a wy łykacie wszystko jako prawde objawioną. Roochalem kiedyś białą z 2 murzynami - jeden z nich miał trochę wieksza pałe ale drugi miał w ogóle kłopoty ze wzwodem, tempa pokrako :-D

Gość gość
sex i pieniądze, plus głupota, bo to chorzy muzułmanie, potem połamią takiej kości, zrobią niewolnicą albo poderżną gardło.

Gość gość
tempa pokrako smiech.gif x nie mam pytań."teMpy" polaczku