Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie zaniżoną samoocenę przez facetów????

Polecane posty

Gość gość

Byłam ostatnio na spotkaniu z kolezankami. Zaczeły rozmawiac o facetach i byłam w szoku. Wszystkie mają zaburzoną samoocenę przez facetów. Mówiły jak były traktowane i ze np faceci im potrafili mówic ze sa grube, maja brzydkie nogi itp. Jedna to w ogole miala tak ze w łózku sie spinała cała i seks ma sredni. Co to ma byc? Czy tylkko one tak maja czy wiekszosc dziewczyn tak ma? Ja w zwiazkach zawsze byłam szanowana.

Gość gość
Ja też byłam źle traktowana przez facetów. Tyle, że ja jestem tak bardzo nikim w ich oczach, że nawet na związek nie zasługiwałam. No jeden z którym się spotykałam kilka lat chciał być ze mną w związku, to fakt, ale przy tym bardzo mnie krytykował, wyśmiewał, czasem czułam się przy nim jak śmieć. Biorąc pod uwagę moje doświadczenia z facetami, nie jestem w stanie za wiele dobrego o nich powiedzieć. Prymitywne bezduszne du/pki, ot co. I zaznaczę, że to wcale nie byli jacyś bad boy'e, jak to forumowi mędrcy chcieliby widzieć. Ostatnio zostałam źle potraktowana przez takich grzeczniutkich spokojnych typków. Nie wyglądasz jak miss universe, licz się z tym że cię zgnoją.

Gość gość
Hmmm ale to nie od wygladu zalezy. Ja jestem raczej przeciętna z wyglada a żadne facet mnie nie traktował źle. Te moje znajome niektóre faktycznie troche przy kosci ale jedna jest bardzo ładna, sliczna wrecz a tez ja facet szmacil

Gość gość
Ja to samo. Jestem szczupła, uważana za ładną, a mój facet w lóżku 'masz reubenowskie kształty' (tylko dlatego, że nie mam chudziutkich nóżek, tylko tak zwyczajnie zbudowane, ale tłuszczu nie mam, nie mam boczków, mam płaski brzuch, mam piersi... a tyłek mam wręcz mały). Jak zapytałam, dlaczego tak mówi, to że on wcale mnie nie obraża, że o nic złego nie chodziło. nie uwierzyłam i niedługo potem słyszalam, że mam łydki XL, że mam włosy w nosie (WTF?!) i nie wiem co tam jeszcze. A równocześnie liczył, ilu facetów na ulicy się za mną obejrzało i ego sobie podbijał...(miałam też powodzenie u niektórych jego kolegów, 2 wprost mu to powiedziało) Od tamtej pory nie pokazałam się nago żadnemu facetowi, a minęło 5 lat. Musiałabym komuś naprawdę zaufać, ale na takiego faceta nie natrafiłam.

Gość we43453534
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi; a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc. może was namierzyć i podglądać. Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+/(radio zwykłe) to kolejny podsłuch w waszym domu.... Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). X Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... X System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane....

Gość gość
no mi jeden powiedział ze nie mam piersi,mam małe b ,ale powiedział to dopiero jak go rzuciłam ,inny też mi powiedział coś o moich cyckach :-) potem się oświadczył ale temu też zwiałam,teraz jestem z takim co się tylko zachwyca moimi małymi ,i ogólnie chce mi się z tego śmiać :-) to że oni sobie coś gadają nie ma większego znaczenia,oni zakochują się w osobowości ,dbajcie o siebie i miejscie w du.pie te pogadanki bo to niewiele znaczy

Gość gość
Mi sie wydaje, że to jest jak w każdej relacji. Jesteś niepewny siebie, bedziesz łatwiej gnojony. Jesteś pewny siebie, będziesz szanowany. Niestety i miłosne sprawy rządzą się okrutnym światem przyrody :(

Gość gość
rzucić gnoja

Gość gość
Takie uroki życia w epoce gdzie wygląd jest na piedestale.

Gość gość
dobre :D ale od inwigilacji obywateli polskich (nie obcych bo terroryści arabscy są dla nich dobrzy) jest Centrum Operacji Cybernetycznych w Legionowie, takie nasze NSA. Z z telefonami i laptopami to prawda mają kamerki i mikrofony, ale wyjęcie baterii skutkuje ;-) :P

Gość gość
ja jestem po 30tce, spotykalam sie z wieloma facetami i jakos nigdy nikt nie czepial sie mojego wyglądu... tak wiec nie wiem serio, skad wy ich bierzecie, tych prostakow? przeciez na chlopski rozum, jakbyscie sie komus nie podobaly, to by sie z wami nie umawial, nie latal za wami. tak wiec nie rozumiem... raz tylko mialam taką sytuację jak porzucilam bylego maminsynka to mimo ze w ciagu kilku lat trwania zwiazku byl bardzo mily i kulturalny, to na koniec zaczal mnie wyzywac od najgorszych, do wygladu tez sie czepial, ale on mial zaburzenia psychiczne i bral narkotyki. a sam wygladal jak go\wno

Gość ewerw4455755564
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi; a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc. może was namierzyć i podglądać. Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+/(radio zwykłe) to kolejny podsłuch w waszym domu.... Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). X Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... X System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane....

Gość gość
Chyba to o to chodzi wlasnie. Jesli ktos jest niepewny siebie to jest gnojony a c***ewni siebie sa szanowani. Moze wy od poczatku nie bylyscie pewne?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
spamerzy uciekac!!!

Gość gość
Ja tam swoją dosyć regularnie obrażam. Ale i tak w obgadywaniu i obrażaniu żaden mężczyzna nie dorówna "koleżankom"

Gość gość
Każdy facet który miał jakieś wąty co do mojego zachowania lub wyglądu-to jeden się obawiał że przytyję Każdy z nich został kopnięty w dupę przeze mnie i każdą kolejną kobietę. Mój mąż nigdy mi niczego takiego nie powiedział. Facet który nie rani słowem i czynem musi kochać-prawda? Tamci wcale mnie nie kochali mimo iż twierdzili inaczej- ja również miałam omamy i choć mówiłam im że ich kocham -to była G... prawda! Nie kochałam żadnego a tego którego pokochałam poślubiłam.

Gość gość
oczywiście, jednostka mówiąca przykre rzeczy tak płytkie o wyglądzie,jest niedojrzała i takich się zostawia :-) zostaje się z tym który jest mądrzejszy od przeciętnego gnojka

Gość gość
Miałam kilka związków i tylko jeden mnie krytykował (byłam z nim az 5 lat) i mój wygląd, ale on to robił nawet w takich okresach kiedy wyglądałam super i kazdy mi to mówił... Bo miałam rozne okresy w zyciu, czasem wyglądałam lepiej, a czasem gorzej, ale on mi potrafił wyciągnąć rozne wady nawet kiedy slyszałam od innych komplementy non-stop, nawet obcych. Np. mam 50 cm w udzie, więc to chyba tak srednio, a on mi potrafił powiedzieć wlasnie, ze mam grube nogi, ze są straszne. Może nie są jak patyki, ale noszę rozmiar spodni 26 więc czy to tak dużo? Chyba obiektywnie nie. potrafił powiedzieć, że jestem pryszczata jak wyskoczyły mi dwa pryszcze dosłownie i to nieduże bo nie mam trądziku ani nic w tym rodzaju. Więc zaczęłam sobie tłumaczyć, ze on tak mówi specjalnie, że to nie prawda bo przecież widzę, ze to co mówi jest przesadą. Ale w koncu cos we mnie zaczęło pękać i oddaliłam sie od niego, a teraz to juz nawet nie wiem czy jeszcze cos z tego bedzie

Gość gość
Ale teraz widzę na podstawie własnych przeżyć, ze trochę pozwoliłam się tak traktować. Bo od początku on nie znał granic, ja jemu ich nie wyzwaczyłam i myślał, ze może się na nie wyżyć jak miał gorszy dzien. ... Trochę moja wina, bo powinnam była sobie na to nie pozwolić. Ale też i winą jest jego charakter bo to nie jest normalne żeby się tak odzywac do innej osoby

Gość lajlabu
mi mój gadał parę ładnych miesięcy że czemu nic nie zrobię z trądzikiem... nic nie rozumiał że żadne kremy itp. mi nie pomagają.. to go kopnęłam w tyłek i zaczełam brać tabletki iqface. trądziku się pozbyłam na amen i toksycznych ludzi ze swojego życia też.. jak to jedna beauty guru mówi: będą w naszym otoczeniu zawsze ludzie którzy ciągną nas w dół ale trzeba się od nich po prostu odciąć! dzięki Szusz, w natłoku Chanelek też możesz powiedzieć coś mądrego :P

Gość gość
gnffn

Gość gość
Kiedyś miałam, facet był mega dupkiem, potrafił jedynie krytykować, ale gdy poznałam mojego męża byłam w szoku, jedynie się mną zachwycał :-) Jesteśmy razem 20 lat i nigdy nie usłyszałam z jego ust słowa krytyki, myślę, że to jest kwestia wychowania, kultury i empatii, oboje wiemy, że krytyka, wytykanie jest głupie i dla pustaków po prostu nie robimy tego.

Gość gość
Ja nie krytykuje kobiet. Jesli kobieta fizycznie mi nie odpowiada,to poprostu do niej nie startuje.