Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wystawiłam wozek na olx i...

Polecane posty

Gość gość

zgłosił się facet, że chce przyjechać jutro wieczorem obejrzeć wózek bo pracuje do 20 tylko na końcu wiadomości napisał jeszcze coś takiego cytuje dosłownie: ,,Tylko chciałbym się umówić z gwarancją oglądnięcia.;)" - no przecież to logiczne, że jak chce przyjechać obejrzeć to mu ten wózek pokaże...po co ten uśmieszek na końcu? Czy to jakiś podtekst? Nie weim jak to odebrać :)

Gość gość
Może facet chce uniknąc sytuacji, że przyjedzie, a na miejscu okazuje się, że wózka nie ma, bo sprzedałaś komuś godzinę wcześniej?

Gość gość
No przecież dla mnie to logiczne, że nawet gdyby ktoś kupił wózek wcześniej to dałabym mu znać ;/ To ludzie na prawdę tak w ciula potrafią robić...ehhh

Gość gość
Wcale nie logiczne, facet pewnie chce zobaczyć wszystkie elementy, zobaczyć jak się wkłada, jak wpina fotelik, czy wszstko jest sprawne, zwłaszcza jeśli wózek wielofunkcyjny. A na pewno nieraz się zdarzają sytuacje że ktoś zastaje spakowany komplet albo słyszy że "a, tam jeszcze adaptery są ale gdzieś na strychu muszę poszukać". A z doszukiwaniem się podtekstów w uśmieszku już przesadzasz.

Gość gość
pewnie ktoś go już w c***a zrobił albo coś

Gość gość
Dla ciebie logiczne, dla mnie też, ale dla wielu innych niestety nie, więc facet woli się upewnić. Pewnie już go ktoś tak kiedyś urządził.

Gość gość
No może macie racje :) Pewnie wymyślam :)

Gość gość
jak się boisz to niech ktoś będzie z Tobą jak będzie miał przyjechać

Gość gość
prości ludzie kupujący używane rzeczy czasami tak mają - nie potrafią zrozumiale pisać. wiem, bo też czasami sprzedaję na olx. jak ktoś pisze w niezrozumiały sposób, albo bez "witam/pozdrawiam", to nawet się nie umawiam, bo nawet nie chcę mieć z prostakiem do czynienia. mimo dziwnych okoliczności życzę, aby transakcja doszła do skutku ;)

Gość gość
Mąż będzie w domu tak więc luz :)Z resztą raczej nie zaprosiłabym kogoś do domu jak byłabym sama z córką bo cholera wie kto przyjedzie :) A swoją drogą to trochę też dziwne ze wózka dla dziecka szuka facet :)