Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jezeli kobieta nie chce cie gdy jest 100 soba i prezentujesz sie jej takim jakim

Polecane posty

Gość gość

Jestes, to nie chce cie w cale. I to nie jest twoja wina, zwyczajnie ona ma inny typ faceta niz ty jestes. Statystycznie jestesmy fuzycznie i osobowosciowo atrakcyjni tylko dla 3% populacji plci przeciwnej (i to tez tyczy sie kobiet). Uwodzenie to statystyka, po prostu podchodzisz i zagadujesz. Jesli reaguje na ciebie dobrze to rozwijasz znajomosc, jesli nie to olewasz i idziesz do innej. :)

Gość gość
W tytule mialo byc "...gdy jestes 100% soba..." ;)

Gość gość
3 %? dla mnie ok 25-30% % kobiet w wieku 23 lat jest atrakcyjne ja mam 36 lat, jestem facetem

Gość gość
15:14 FIZYCZNIE? A PSYCHICZNIE?

Gość gość neuro
gość dziś 3 %? dla mnie ok 25-30% % kobiet w wieku 23 lat jest atrakcyjne ja mam 36 lat, jestem facetem x Statystyka pewnie uwzględnia ogół cech, nie tylko to, co widzimy na pierwszy rzut oka. Ja nie powiedziałbym, że mnie się podoba 25% kobiet, nawet tych młodych. Mnie się często zdarza, przejść przez wiele ulic, być w wielu miejscach, urzędach, sklepach, innych miejscach publicznych i nie spotkać, atrakcyjnej dla mnie kobiety. Być może dlatego, że ja mam dość określone kryteria, co do powierzchowności i psychiki, także. I wcale, nie chodzi mi o piękności, które też rzadko się zdarzają. Zwracam uwagę na twarz, sylwetkę, sposób poruszania się, ubiór, makijaż. Nie ma któregoś elementu, to tracę zainteresowanie.

Gość gość
15:19 będziesz sam do konca zycia :D

Gość gość neuro
gość dziś 15:19 będziesz sam do konca zycia x Nie przypuszczam :D bo po pierwsze, nie jestem sam, mam bardzo kochającą dziewczynę. I po drugie, generalnie kobiety mnie lubią :classic_cool: Po trzecie, moje kryteria są liczne i można powiedzieć zawiłe, ale ja też jestem w stanie iść na pewien kompromis. To znaczy, są punkty żelazne, dotyczące psychiki i wyglądu, ale są też mniej ważne.

Gość gość
Ktos z was w ogole sluchal tego goscia na youtubie?