Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawid24l

PIlne pytanie

Polecane posty

Gość dawid24l

Jak flirtować na pierwszych spotkaniach z dziewczyną/dziewczynami by im się to podobało i do tego wprowadzać seksualność i jakąś atrakcyjność , by nie wpaść we friendzone -zostańmy przyjaciółmi ? Bo często tak miałem , że dziewczyny się ze mną spotykały jak z kumplem tylko.

Gość gość
więc jak ludziska... , z tym wygląda - czy mam się pytać gdzie indziej bo tutaj nikt nie umie nic konkretnego powiedzieć...

Gość Zuzanna Amelia ææ
To jest bardzo trudne pytanie. Opinia jest taka , ze dziewczyny podobnie jak faceci bardzo szybko wiedzy czy daja szanse czy nie. Nie umiem Ci odpowiedziec na Twoje pytanie. Musialbys poszukac odpowiedzi wsrod dziewczyn , ktore znasz z realu.

Gość gość
Bo kurcze trochę nie ogarniam tego , miałem kiedyś taką koleżankę poznaną w klubie , przyszłą do mnie do chaty gadamy sobie... Potem ja spojrzałem się na nią takim flircirarskim spojrzeniem i zacząłem się z nią całowac w usta , ona lekko z początku się z tego całowania lekko podśmiechiwała... , ale kontynuowała to , potem odwróciła głowę. JAkieś 15-20 min później znowu chciałem się z nią całować a ona odwróciła głowę i powiedziała co ty mnie tak całujesz ? Ja coś jej , że fajnie całujesz czy coś takiego , ona tak spojrzała co ty piepszysz... I ogółem chodzi o to , że mi to wygląda tak , ja myśle sobie ale fajna laska , może kiedyś będziemy razem oraz będziemy np. uprawiali seks , a taka laska mysli sobie fajny kolega , ale nie czuje do niego jakiegoś większego pociągu , mam tak z większością lasek... Nie ograniam o co lata...

Gość gość
*ale kontynuowała i po 5-10 min odwróciła głowę , że już nie chce :D

Gość gość
do Zuzanna Amelia ææ Ale w sumie to o co miałbym zapytać koleżanki ? jak mnie postrzega... , bo miałem taką jedną co poznałem na szybkich randkach jakieś 2 miesiące temu , ale to było takie koleżeńskie tylko , bo była taka sama sytuacja jak z tą z klubu .