Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie moze glupie ale drogie panie, dziewczyny czy zawsze macie orgazm

Polecane posty

Gość gość
Oh jakbym chciala przezyc orgazm z mezem... zazdroszcze paniom, ktore tego doswiadczaja.

Gość gość
Ja zazwyczaj mam orgazm pochwowy, nie zawsze, ale zazwyczaj- tak 1 stosunek na 10 moze nie mam ale np. nie mialam orgazmow, gdy bralam tabletki antykoncepcyjne

Gość gość
Mam zawsze lechtaczkowy. Raz w życiu miałam pochwowy i to przez sen :D po tym stwierdziłam, że prawda jest co kiedyś wyczytałam, że najbardziej erogenna strefa kobiety jest... mózg :D

Gość gość
To ja jestem rzadkość: praktycznie zawsze mam orgazm pochwowy. Nawet jesli np. nie mam ochoty na seks, to i tak dochodze w czasie seksu. Latwo, szybko. Lechtaczkowy to w ogole zawsze i bez trudu. Łączonych nie probowalam, bo nie ma takiej potrzeby (strach sie bac, chyba bym wyla i jeczala jak na p****lu). Orgazm trwa bardzo dlugo, ok. minuty.

Gość gość
Jak zwykle propaganda an.lu na kafeterii. Nie wyobrazam sobie, zeby ktos mi gmeral kolo tylka, a potem w uniesieniu przenoil bakterie do pochwy. A potem bede sie miesiacami leczyc ... I placic za to majatek!

Gość gość
pochwowy mam rzadko, łechtaczkowy bardzo często, rzadko który stosunek kończy się bez fajerwerków, ale ja znam swoje ciało i wiem co mnie jara i w mysli podnieca ;)

Gość gość
nie zawsze średnio co 3 sex, lechtaczkowy nigdy , dochodze tylko w pozycji na jezdzca i tradycyjnej , i tylko przy rytmicznych *****ch .

Gość gość
Hej dziewczyny, ja też mam łechtaczkowy, na jednej ręcę zlicze pochwowe a mam już lat 30. Pierwszy swój orgazm i to przez przypadek miałam czytając romansidło i bawiąc się łechtaczką ;) tak więc te każdorazowe pochwowe to jakaś bujda. Czytałam gdzieś kiedyś że nie ma orgazmów pochwowych, że to są zakończenia łechtaczki tam w głębi nas :D

Gość gość
Dobrze czytalas bo tak jest :)

Gość gość
Orgazmu podczas penetracji nie miałam nigdy. Zaczynam podejrzewać, że coś takiego nie istnieje.

Gość gość
Mysle ze istnieje ale to zalezy od budowy kobiety , nikly procent kobiet matrzon lechtaczki umiejscowiony bliski scian pochwy i one moga miec orgazm przez penetracje , reszta musi miziac sie wierzchu :) Sama pochwa orgazmu nie daje bo to tylko miesien

Gość gość
Mam łączone. Zawsze. Samych łechtaczkowym nie lubie, sa za plytkie. Same pochwowe prawie nie do wykonania;) a mam za każdym stosunkiem, czasami 2-3 razy pod rzad.

Gość gość
Ja mam za kazdym razem. Z mezem jestesmy dla siebie pierwszymi partnerami

Gość gość
ja nie mam wcale. Czasem lechtaczkowy, ale bardzo trudno go osagam, jest zazwyczaj taki byle jaki i odczuwam pozniej tylko frustracje, ze tyle glupich staran dla takiego efektu. O pochwowym nawet nie marze. Jeden mezczyzna- maz, 10 lat razem

Gość gość
Ja mam zawsze ,taki i taki