Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiezycie123

Związek bez kłótni, bez problemów i ...bez przyszłości

Polecane posty

Gość takiezycie123

Witam forumowiczki, jestesmy z moim facetem juz po 30., 3 lata razem i mieszkamy oddzielnie, kazde ze swoimi rodzicami. Nie kłocimy sie, nie mamy zadnych problemów, dobrze nam sie razem siedzi, podrozuje i robi rozne rzeczy, ale tez nie ma juz namietnosci, przytulania i tej calej reszty. Ja widze w tym problem, on - nie. Jemu jest dobrze jak jest. Ostatnio spotkalam kogos, na widok kogo moje serce bije szybciej i tak sobie mysle, czy warto tkwic w obecnym zwiazku? Problem polega na tym, ze swego czasu gdy nie mialam pracy i chorowalam moj facet duzo mi pomagal, wspieral, takze finansowo, zawsze moglam na niego liczyc. Jesli teraz odejde bede ta zla niewdziecznica, w koncu jego zdaniem jest dobrze i uklada nam sie swietnie... Tyle, ze juz nawet sie nie calujemy i nie trzymamy za reke :(

Gość gość
oesu. jesteś pewna, że dobrze patrzysz w swoją metrykę i masz 30 a nie 13 lat?

Gość gość
duzo ludzi żyje w takich zwiazkach bez fajerwerków i jest im dobrze

Gość takiezycie123
Dodam, ze partner o mnie dba, jak jestem chora zaraz poleci po leki, przynosi mi kwiaty, pamieta o okazjach, lubi robic prezenty, jest swietnym organizatorem wycieczek i urlopow, na ktorych rano leci po bulki, robi kawe i kanapki, ogolnie dba o mnie jak potrafi. Nigdy nie musze go 2 razy o cos prosic, jest bardzo solidny i opiekunczy. Ale nie ma juz miedzy nami tej iskry :(

Gość gość
te całe iskry, chemie, pioruny to wymysł jakichś idiotek; masz już 30 lat, czas dorosnąć. Bo naprawdę żałosne jak 30 latka pisze o jakichś iskrach... Natomiast bardziej mnie martwi to że nie mieszkacie razem i to jest prawdziwy problem a nie jakieś iskry. Domyślam się, że nie macie własnego mieszkania i nie stać was na wynajem? U mnie jest podobna sytuacja, niestety.

Gość gość
te całe iskry, chemie, pioruny to wymysł jakichś idiotek; masz już 30 lat, czas dorosnąć. Bo naprawdę żałosne jak 30 latka pisze o jakichś iskrach... & Twój problem. Jesteśmy po ślubie prawie 30 lat i nadal są iskry, chemie i pioruny;)))

Gość gość
Zaczęłam właśnie się zastanawiać że też żyję bez'fajawerków'i coś jest nie tak,nie jest jak wcześniej.co bym nie robiła,jakbym sie nie starała to bez rezultatów i zaczynam myśleć czy warto tkwic w takim nijakim związku.

Gość gość
Zaczęłam właśnie się zastanawiać że też żyję bez'fajawerków'i coś jest nie tak,nie jest jak wcześniej.co bym nie robiła,jakbym sie nie starała to bez rezultatów i zaczynam myśleć czy warto tkwic w takim nijakim związku.

Gość gość
Po kilku latach namiętnosc wygasa. Samo zycie! Ale czy te iskry są ważne?