Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślązar 24 lata

śląskie jedzenie jest obrzydliwe

Polecane posty

Gość ślązar 24 lata

Sos z mąką kluski z mąką i tłusty kawał mięsa :o

Gość gość
Bo to nie jadło dla takich boroków jak Ty. :-)

Gość gość
Bo to jadło dla hanysow smierdzacych

Gość pseudoktoś
tak, koryta mięsne żreją z koryta !

Gość erwin1
Nie zgadzam się! Może nie jadłaś dobrze przyrządzonej kuchni śląskiej, u mnie http://www.restauracja-slaska.pl/imprezy-okolicznosciowe.html wygrywa rankingi. Odwiedziłem ich ostatnio przy okazji rodzinnej imprezy okolicznościowej, jedzenie było na prawdę smaczne, same regionalne przysmaki, porcje spore więc można się było najeść :)

Gość gość
kuchnia śląska jest przepyszna:) a nie jakieś zlepki mąki z wodą zwane pierogami

Gość Marcin781
Ja również jestem wielkim miłośnikiem naszej regionalnej śląskiej kuchni. U nas w Gliwiach to w ogóle można tanio a porządnie zjeść. Restauracja śląska świetnie jeść daje. Ostatnio słyszałem natomiast o restauracji portowej http://www.restauracjaportowa.pl/o_restauracji.html wygląda obiecująco.

Gość gość
rolada slaska z wolowinki z boczusiem, ogoreczkiem i musztarda w srodku duszona na bulionie z winem, przyprawami i sliwkami suszonymi jest genialna!!!!

Gość gość
A może to nic innego jak tylko kwestia gustu i smaku? Ja np: mogę polecić restaurację Laboratorium Smaku w Rybniku, wyśmienite jedzenie i rozsądne ceny.

Gość gość
Jedzenie śląskie nie jest obrzydliwe, zwłaszcza to od Telecatering.pl. Można tam zamówić pyszne jedzenie, a do tego jest szybka dostawa.

Gość gość
gość 2016.07.14 rolada slaska z wolowinki z boczusiem, ogoreczkiem i musztarda w srodku duszona na bulionie z winem, przyprawami i sliwkami suszonymi jest genialna!!!! x To są zrazy, a nie żadna rolada. :D Wy to własne macie tylko krupnioki i wodzionke:O

Gość gość
Jedzenie śląskie jest obrzydliwe. Zwłaszcza to od Telecatering.pl Można tam zamówić ohydne jedzenie, które dostarczy wam zimne i z godzinnym opóźnieniem hindus. Pamiętajcie by trzymać się z daleka od jego lewej ręki, bowiem oni jeszcze nie są na etapie papieru toaletowego czy bidetów.

Gość Easter

Ja się z tym zdecydowanie nie zgadzam. Zawsze zamawiam jedzenie od - Telecatering.pl - i zawsze mi smakuje. Proponuje sprawdzić i samemu się przekonać.