Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to wystarczający powód żeby dać sobie spokój?

Polecane posty

Gość gość

Umawiam się z pewnym chłopakiem od trzech miesięcy. Pracujemy razem i ogólnie po za pracą prywatnie widujemy się tylko w weekendy. Ostatnio widzieliśmy się w weekend jakiś miesiąc temu. On najpierw miał problemy z mieszkaniem, w zeszłym tygodniu prawie się rozstaliśmy ale teraz niby wszystko było już ok. Wczoraj żartowaliśmy i napisałam mu że nie przyjdę do niego na weekend. Dzisiaj napisałam do niego, cały dzień nie odpisywał. Wieczorem napisał że myślał że mówiłam na poważnie i już się umówił na grę z kolegami. Nawet nie upewnił się czy żartuję czy nie, nie zapytał dzisiaj jeszcze raz, cały dzień się nie odzywał. Rozumiem gdybyśmy widzieli się tydzień temu ale ostatni raz było bardzo dawno i ja na jego miejscu odłożyłabym każde spotkanie byle go zobaczyć a on jednak sobie poszedł. Ja się staram próbuje dostosować do niego a czuję się strasznie ignorowana, jakby mu w ogóle nie zależało czy się spotkamy czy nie... Myślicie że powinnam to zakończyć? Niby go lubię ale męczy mnie ta sytuacja strasznie, za tydzień pewnie będzie znowu co innego... Co to za związek jeśli praktycznie nigdy się nie widujemy... Może powinnam to zakończyć zanim bardziej się zaangażuje, ale i tak jest trudno... Doradzcie :(

Gość gość
Bimba sobie,nie zależy mu