Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona ubiera się jak dziwka

Polecane posty

Gość gość

Trze lata temu wziąłem za żonę dziewczynę, która miała skłonności do zakładania bardzo skąpych odważnych ciuchów. Bardzo mi odpowiadało a teraz mamy małe dziecko i chciałbym żeby ona wyglądała jak matka. Co mam zrobić

Gość gość
Zmiencie proporcje,jak ubiera się dla Ciebie w sypialni?

Gość gość
To świadczy tylko o tobie, jakie masz wartości w życiu. Widać, że masz kompleksy i to ostre, bo normalny facet nie leci na taką laskę. Można się ubrać sexy, ale z klasą. Pewnie wtedy łechtala cię opinia podobnych tobie kolegów, a teraz próbujesz zyskać pozytywną opinię jej jako matki.

Gość gość
Nagle doszedłeś do wniosku że ubiera się jak d****a? 3 lata temu tego nie wiedziałeś, żeniąc się z nią, też nie? :D

Gość gość
niech zacznie od tego zeby do spania ubierac sie jak matka, we flanelowo koszule nocna do lydek, a innym facetom daj oko zawiesic

Gość gość
Byliśmy ze sobą 5 lat przed ślubem i na prawdę mi to nie przeszkadzało a wręcz odwrotnie. A moja żona ani myśli zmieniać styl ubierania mimo tego że mamy małe dziecko

Gość gość
Pewnie ma na imię Kasia.

Gość gość
Ok, ale co konkretnie zakłada - szorty odsłaniające dupę i na to kabaretki oraz bluzkę, która ledwo cycki przykrywa?

Gość gość
Boże, co za hipokryta i idiota. Podwójne standardy. Nagle mu wstyd przed otoczeniem, że jego laseczka biega półnaga mając dziecko, ale przez 5 lat to lubił. Jak to lubisz, to niech ona tak chodzi, a nie jej będziesz rozkazywał zmieniać siebie. A jak ci tak przeszkadza, to na przyszłość pamiętaj, żeby żenić się z laską, która umie się ubrać z klasą

Gość gość
skoro taka była zawsze to nie wiem czemu sie czepiasz. Lubi taki styl to się tak ubiera, nie ważne, że coś niej wyszło

Gość gość
Teraz innym kolesiom na jej widok pała staje, a ty wielce oburzony... A na widok tych kolesi ona cała mokra... Będzie się działo... takie laski NIGDY nie wychodzą ze swojej roli - roli dziwek.

Gość gość
Latanie do kosmetyczki i na paznokcie tez już zaczyna mnie wkurzać

Gość gość
Ja bym z taka szmata się nie zenil. Twoj błąd.

Gość gość
bo d***** zawsze bedzie d****** Kurwa sie nie zmieni. Wybaczcie szmatom ze lubia dawac c**y i tak sie ubieraja.....