Zzosia 52 Napisano 2 godziny temu Wiem uposla nie mają o czym dyskutować. Magda Gessler już z trudem się porusza ją trzymają aby nie przewróciła. Jest nowy sezon Kuchenne Rewolucje podobał mi się. Ktoś oglądał s33 czy s34 odc 1? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 29 Napisano 2 godziny temu Nie wymyślaj. Tak a co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 52 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Nie wymyślaj. Tak a co Zaraz znajdę zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 29 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zzosia napisał: Zaraz znajdę zobaczysz Ja nid nie chce ogladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 52 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, WyẃaloneJaja napisał: Ja nid nie chce ogladac Ciężko znaleźć chyba usunęli, wysiadała z furgonetki przesuwanymi drzwiami i dwóch facetów jej pomagało aby wysiadła. Potem jak szła musiała mieć faceta do oparcia się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Ciężko znaleźć chyba usunęli, wysiadała z furgonetki przesuwanymi drzwiami i dwóch facetów jej pomagało aby wysiadła. Potem jak szła musiała mieć faceta do oparcia się. I co z tego? Może ma kontuzje jakaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 7 Napisano 1 godzinę temu Zgadza się, to powszechna wiedza, że wśród elit intelektualnych oglądanie reality show i śledzenie życia celebrytow zajmują pierwsze miejsce na liście rozrywek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 52 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WyẃaloneJaja napisał: I co z tego? Może ma kontuzje jakaś Nic patrzyłem i nowy odcinek sezonu, ma Inne podejście, nie sprawdza syfu białą rękawiczką i rzuca garnkami. Pierwszy odcinek jak baba restauracji jej nie lubi. Yt jest odcinek fajny polecam jak ktoś nie oglądał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Nic patrzyłem i nowy odcinek sezonu, ma Inne podejście, nie sprawdza syfu białą rękawiczką i rzuca garnkami. Pierwszy odcinek jak baba restauracji jej nie lubi. Yt jest odcinek fajny polecam jak ktoś nie oglądał. Nie w każdym rzuca bo i po co. Nie wiem po co ludzie się tam zgłaszają jeśli negują każdy pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 52 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, WyẃaloneJaja napisał: I co z tego? Może ma kontuzje jakaś Zobacz jakby była u ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 29 Napisano 1 godzinę temu Co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 52 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, WyẃaloneJaja napisał: Co To jest odcinek o tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1059 Napisano 1 godzinę temu Ja w ogóle nie bardzo rozumiem, jak można z własnej woli słuchać podcastow czy commentary, gdzie prowadzący wali błąd za błędem, przecież to jest wręcz uwłaczające dla języka polskiego i dla słuchaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 52 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, salix napisał: Ja w ogóle nie bardzo rozumiem, jak można z własnej woli słuchać podcastow czy commentary, gdzie prowadzący wali błąd za błędem, przecież to jest wręcz uwłaczające dla języka polskiego i dla słuchaczy. Dałem jedyny dostępny, gadają co zrobić Prawa autorskie ma TVn na player TVN jest bez komentarzy recenzji. Jest co jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 193 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, salix napisał: Ja w ogóle nie bardzo rozumiem, jak można z własnej woli słuchać podcastow czy commentary, gdzie prowadzący wali błąd za błędem, przecież to jest wręcz uwłaczające dla języka polskiego i dla słuchaczy. Dzisiaj sobie puściłam przy garach z kanału zero rozmowę Mazurka z Grodeckim. Kilka razy mu wytknął by nie używać słowa dedykowany. Po południu natknęłam się na wywiad Grodeckiego w innej tv. Oczywiście wszystko było dedykowane Szkoda, że nie można razić prądem oprócz zwracania uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 29 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Zzosia napisał: To jest odcinek o tobie A co tam jest o mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: A co tam jest o mnie? Mam takie odzywki jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Mam takie odzywki jak ty Masz gorsze. Z wyglądu do twojej grazy podobna mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Masz gorsze. Z wyglądu do twojej grazy podobna mocno Wygląd pominiemy chodzi o charyzmę. Ludzie z charyzma tak mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 29 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zzosia napisał: Wygląd pominiemy chodzi o charyzmę. Ludzie z charyzma tak mają. Ta kobieta jest toksyczna a nie charyzmatyczna. Ja się tak nie zachowuje skącz majaczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 52 Napisano 1 godzinę temu Na końcu mieli po Rewolucjach wzrost obrotów 760 procent. Myślę jakiś mameje mieli co najwyżej 100 procent. Ludzi przyciągnęła do sukcesu charyzma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 52 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, WyẃaloneJaja napisał: Ta kobieta jest toksyczna a nie charyzmatyczna. Ja się tak nie zachowuje skącz majaczyc dosłownie tak powiedziała Edytowano 1 godzinę temu przez Zzosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach