Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciuchy z reserved jak oceniacie

Polecane posty

Gość gość

i buty. kupuję tam ale mam mieszane uczucia, dziecięce są ok ale spodnie mi się zeszmaciły okropnie. Teraz jest rabat, zamówiłam buty- jaka jakość?

Gość gość
ja tam juz nigdy niczego nie kupie, ubrania w 80% to szmaty gorsze od tych z bazaru, kilka-kilkanascie lat temu reserved mial fajne ciuchy, moj facet nawet ma koszulke polo kupioną w 2004 roku, a teraz to co sprzedają nadaje sie na ścierke butow nigdy nie kupowałam wiec nie wiem

Gość gość
zeszmacilo sie ostro, jeszcze 10-14 lat temu jakos ich ubran byla nieporownywalnie lepsza i wydaje mi sie ze ogolnie robili ciekawsze, ladniejsze rzeczy. teraz to kupuje tam koszulki do chodzenia po domu, tyle.

Gość gość
dawno nic tam nie kupowałam, ostatnio syn dostał koszulkę- po pierwszym praniu się porozciągała, teraz po około 5- szmata

Gość gość
do dziś pamiętam genialne kilka par jeansow i kilka bluzek, ktore tam kupilam gdzies w 2002-2005r., swietne byly. piekne wzory i jakosc. szkoda naprawde ze tak sie zeszmacili. dawniej ogolne jakies soldniejsze ciuchy robiono

Gość gość
w jakim sensie: genialne? same sie zakladały? ściągały gdy byłaś zbyt zmęczona? może mi ktoś wyjasnic fenomen uzywania określenia genialne do ubrań (przeważnie, bo najczesciej widze te okreslenie na opis czyjejś sukienki, spódnicy czy bluzki).

Gość gość
Czasem się zdarzy wyhaczyć coś co wystarczy na dłużej ale rzadko. Kupiłam torebke i zepsuł się suwak, zareklamowałam i dali mi nową- znowu się zepsuł w ten sam sposób.

Gość gość
dobrzy projektanci, kiepskie materiały. Bardzo fajne ciuchy do noszenia na krótki okres

Gość gość
genialne czyli majace w sobie to cos, ze pamietam o nich nawet po 14 latach - dokladnie jak wygladaly, ich fakture, material zrobiony. swietnie sie je nosilo, wygodnie, super lezaly. np. takie czarne postarzane lekkie dzwony (wtedy byly modne) zapinane na 3 guziki i z szerokimi szlufkami. np. bluzka brazowa z dekoltem ciekawie wycietym i wykończonym ciekawym wzorem. mam sentyment. do dziś mam za to 2 ich bluzy, solidnie zrobione. aha, i na nich widze jak rozmiarowka sie powieksza. dawniejsza bluza rozmiar M jest na styk, a bluza sprzed 7 lat rozm M jest dosc obszerna. tak to wszystko ewoluowalo

Gość gość
to z hm i innymi sklepami, juz nie wiem gdzie kupowac ubrania a nie stac mnie na jakies drogie marki. kiedys reserved, reporter, hm.... ciuchy byly dobre, na lata a nie bluzki na 1x, szmaty.

Gość gość
teraz projektuje się ciuchy na sezon, bo moda się zmienia.

Gość gość
nie chodzi o projektowanie, a o materiały, z jakich są te ubrania wykonane

Gość gość
Levi's , timberland ecco ben sherman . Raz a dobrze

Gość gość
Sukienki i bluzy sa ok zwlaszcza z tych "sztucznych" materialow bo te z czystej bawełny rzeczywiscie badziewie. Dobra jakosc ma np. Mohito albo orsay ale tam wszystko bardziej eleganckie. Ogolnie sieciowe rzecZy to badziewie jakościowe.

Gość gość
Ja farbuje ubrania zwłaszcza jeansy z ciucholandów w www.bilo.pl .

Gość gość
Dziewczyny to gdzie kupujecie dobre jakościowo rzeczy? Wykluczam ekskluzywne marki, bo mnie nie stać. Chodzi mi o to, by bluzka czy sweter chociaż te 2 sezony w dobrym stanie wytrzymała.