Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie jak ponownie przekonać do siebie faceta

Polecane posty

Gość gość
Jak prostolinijność u Ciebie to słabość, to ja dziękuję. Graj sobie graj dziewczyno, ale nie narzekaj potem, że związki ci się sypią. Na kłamstwie, manipulacji nie zbudujesz nic wartościowego.

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem gościu rozchwianie emocjonalnie, ma się nijak do bycia prostolinijnym.

Gość gość
17:01 Przecież ta dziewczyna narzeka właśnie na brak prostolinijności. Wyraźnie podkreśliła, że bawiono się jej uczuciami, grano i manipulowano nimi, że brakowało szczerości, nie doceniano jej. Napisała, że dla niej kłamstwo i manipulacja nie stanowią żadnego fundamentu poważnej relacji. Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem.

Gość gość
azor dalej przezywasz

Gość gość
wiesz jaki ma znak z zodiaku, sprawdź moze to ten z tych co uda się powrót? daj znać jak sprawdzisz to się zobaczy :-)

Gość gość
przeciez ja tu pisze tylko z powodu nałogu internetowego. znaki zodiaku to już dla mnie przeżytek Koltunie :-D

Gość gość
Znam znak zodiaku. Wodnik.

Gość gość
17:12 Dzięki gościu :)

Gość gość
i pewnie nie przeczytałaś nic o wodniku :-) zwłaszcza tzw. wenus w wodniku, to bardzo często spotykane, charakteryczne itd, a ludzie tego nie kumają.. X znak to symbol tylko określania prawidłowo lub nie ludzi o tysięcy lat, a nie wróżki stróżki :-)