Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaba

7 kg w 13 dni

Polecane posty

Gość grubaba

Hej :) mam 13 dni by "coś" ze sobą zrobić, jest to dla mnie bardzo ważne. Chciałabym zrzucić min 7 kg. Wymyśliłam sobie plan mojego dnia 7;00- owsianka, rower 30 min 10;00- banan 14;00- jabłko; 30 min rower 16;00- 2 wafle ryżowe wieczorem ok 1,5h rower I oczywiście duuużo, dużo wody :) Ile schudnę w 13 dni? WIEM CO TO EFEKT JOJO i proszę o odpowieź dotyczącą mojego pytania. ;)

Gość gość
Co to znaczy dla ciebie zrzucić 7kg?? Nie napisałaś najważniejszego Wzrost, waga i najlepiej ile masz % body fatu. A dieta tandetna. Rozwalisz sobie metabolizm i gospodarkę hormonalną.

Gość gość
na takim jadlospisie to zejdziesz predzej na zawal

Gość gość
nie schudniesz 7 kg w 13 dni, chyba ze w ogole przestaniesz jeść, odwodnisz sie, na ścisłej głódówce nie ma mowy by tyle schudnąć a co dopiero na diecie, zapomnij :D max 2-4 kg mysle

Gość gość
Jak odpiszesz autorko na to o co wyżej zapytałem to dam c***arę wskazówek. Widzę że masz ogromne braki i raczej nie masz pojęcia o efekcie jojo.

Gość grubaba
Mam pojęcie o jojo. A wy drodzy "profesorzy/profesorki", które nie potraficie czytać ze zrozumieniem nie odpowiadajcie wcale.

Gość juszszka
no to raczej zbyt duże obciążenie dla organizmu.. tyle to i w miesiąc będzie ZDROWO ciężko zrzucić. ja chudłam tak 6kg mniej więcej miesięcznie ale ruszałam się sporo i brałam tabsy iqgreen z zielona kawa. a ty jeśli chcesz przejść na głodówkę żeby jak się domyślałam jednego dnia wyglądać dobrze to nie radzę bo żołądek odmówi posłuszeństwa i zamiast wyglądać dobrze to będziesz żałować;)

Gość gość
huj.owo, że zaczełas się ogarniać 2 tyg. przed swoim ważnym wydarzeniem a do tej pory równo wp******lałaś. Schudniesz na tej swojej diecie z max 5 kg a wróci ci z 8, ale z tego zdajesz sobie podobno sprawe. Tylko czy zdajesz sobie sprawę, że na takiej diecie w tych zrzuconych 5 kg będzie głownie woda i mięśnie a nie sadło, więc wygląd się nie poprawi? Organizm na głodówce walczy o pozostawienie każdego gramu tłuszczu. No chyba, że wazysz z 90 kg, ale tu 7 kg miej, nawet jeśli to sadło, to i tak różnicy nie robi

Jak się czyta takie pomysły to aż się płakać chce.. mało posiłków, mało kcal i do tego same węglowodany, a gdzie białko, tłuszcze i witaminy? Po za tym 4kg to max.. Przez takie głupie pomysły można się więcej problemów nabawić niż się wydaje. Pozdrawiam i nie polecam tego rozwiązania..

Gość gość
grubaba wczoraj Mam pojęcie o jojo. A wy drodzy "profesorzy/profesorki", które nie potraficie czytać ze zrozumieniem nie odpowiadajcie wcale. x Dostałaś odpowiedź a że jestes głupia to nie potrafisz nic z jej wywnioskować. Nawet nie raczyłaś odpowiedzieć na pytanie.

Gość gośćGaGa
Nie stresuj się wypowiedziami każdy ma swoją drogę dojścia do celu.ja poznałam niedawno dziewczynę która rok temu schudła 20 kg na tak zwanej głupiej dającej efekt jo jo diecie i co? Szprycha jak się patrzy je już normalnie ale zrobiła to stopniowo.Napisz lepiej ile Ci zeszło po 13 dniach,tylk nie wiem,czy codziennie jesz to samo?Ja bym nie dała rady.Osobiście obżeram się od dzisiaj owocami i warzywami(wszystkimi bez wyjątku)Będę pozwalać sobie na sos włoski z oliwą i ew.zasmażka do fasolki czy kalarepki,bo tak lubię soczki z marchewki i pomidorków itp plus wit b12 napiszę za dziesięć dni o ile nie odpuszczę ile schudłam.Siemanko