Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koło Namysłowa jest super ...

Polecane posty

Gość gość

W samym mieście Nie bo ruch uliczny hałas dużo ludzi bloki kamienice itd Ale w powiecie namysłowskim 5 km od miasta Namysłów jest zalew w Michalicach są w powiecie namysłowskim również bory stobrawskie w powiecie namysłowskim jest stobrawski park krajobrazowy on jest w gminie pokój Niedakeko Namysłowa 3 km od Namysłowa w Rychnowie jest agroturystyka 5 km od Namysłowa w jakubowicach jest stadnina koni namysłów z dwóch stron graniczy z lasami ja mieszkam 15 km od Namysłowa w gminie Domaszowice...

gość dziś Miasto w województwie o*****wym. Powiecie łachtaczkowym. Gminie pupowej W sołectwie nasienie. Tam każdy sika do wanny i myje sie w sedesie. Tam każdy pije sok z ogórka. Tam każda kobieta liże pupa facetom A każdy facet zlizuje pot ze stup kobiet Zapraszamy

Gość gość
Od mojej miejscowości do Najbliższego lasu mam kilometr drugiego najbliższego półtorej km a do jednego kolejnego 2 km a do jeszcze innego 4 km w jednym z tych lasów jest staw mój ojciec ma 10 hektarów pola (oprócz firmy dwa pola są pod lasem lubię tam przychodzić sobie poleżeć na trawie mam tam cisze spokój śpiew ptaków super te dwa pola nie są przy drodze asfaltowej ...

Gość gość
Rozdziewiczacz normalnie dyskutuj i napisz coś o swojej okolicy (poważnie nie z żartami przez moją wieś przebiegają dwie drogi asfaltowe ale nie główne tylko lokalne w nocy prawie żadne auto nie jeździ mamy tam Internet MULTIPLAY 50 MEGA na sekundę ja go mam jest jeszcze TP ORANGE NEOSTRADA w mojej miejscowości mamy piękny plac zabaw zrobiony za unijne pieniądze i świetlicę też za unijne pieniądze zrobili mamy leśniczówkę parking w lesie szkołę z przedszkolem wraz z boiskiem koło szkoły szkoła jest na górce najwyżej położony punkt w gminie z niej większość gminy widać mamy też stary poniemiecki cmentarz z mnóstwem starych drzew...

Gość gość
Mamy kilka górek w okolicy niektóre bardzo strome w dzieciństwie jak był śnieg myśmy tam na sankach zjeżdżali mamy też doły gdzie piasek kopali tam teraz dużo osób na kładach jeździ itd

Gość gość
A i jeszcze jedno zapomniałem mamy jeszcze dzwonnice Fragment drogi z kostką brukową drugie boisko na obrzeżach wsi od roku nie używane ja nad staw i tamę do lasu mam 3 km

Gość gość
Bananowy wiem że to ty od Brichowa Namysłów województwo opolskie Magda z Namysłowa ps normalnie dyskutuj w jakim województwie mieszkasz?