Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgolagola

Jego adoracja względem ex żony

Polecane posty

Gość małgolagola

Mój partner to rozwodnik, ale coraz gorzej czuję się w związku z nim. Problemem jest jego adoracja urody jego byłej żony. Problem ten zauważyłam na jednym z popularnych portali, gdzie ma w znajomych swoją byłą żonę, a ona ma profil publiczny i wszystkie komentarze, jakie jej daje widzą jego znajomi- w tym ja. Są to komentarze typu: że jest piękna, albo, kiedy ona pisze, ze idzie na zumbę, by zrzucić jeszcze trochę kilogramów, to on odpisuje, ze dla niego nie liczy się wygląd i jej waga, ze przecież jest ona ładna i ma nie mieć kompleksów na punkcie wagi, bo jemu się podoba. Nie martwiłabym się tym, gdyby nie fakt, ze ja w ogóle niczego pozytywnego pod swoim adresem nie słyszę, ządnych miłych komplementów, nawet nie wiem, czy mu się podobam. Gdy kilka dni temu spytałam go, czy mu się podobam, to uśmiechnął sie tylko i natychmiast zmienił temat. Zauważyłam też, że problemem moze być to, ze ja jestem zupełnie innej urody i sylwetki niż jego była żona oraz jego pozostałe 2 partnerki przede mną. Wszystkie one (bo ma w domu zdjęcia z nimi) są niskiego wzrostu oraz są grubsze, natomiast ja jestem szczupła i wysoka (170 cm). Nie wiem więc, co kierowało nim przy wyborze mnie na partnerkę, bo ewidentnie mu sie nie podobam i nie jestem w jego typie. Czy uważacie, że lepiej powoli zakańczać taki związek, gdzie nie czuję się atrakcyjna dla partnera i nie zauważa mnie fizycznie (zauważa jedynie w łóżku, ale też nie mówi nigdy, ze coś mu się podoba we mnie). Jak dobrze, ze sobie tego facebooka założyłam.

Gość gość
Trzeba zakonczyc ten zwiazek jak najszybciej poniewaz on t.z Twoj partner zyje w swiecie bylej zony.Ja to mialam po 3 latach piekny koniec i do widzenia,niech dalej patrzy na byla zone i daje jej komplementy.Ty jeszcze bedziesz miala pana ktory bedzie widzial ciebie.