Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babochłop

Mam już dość tego euro. Niech się to już skończy

Polecane posty

Gość Babochłop

Nie wiem jak wy, ale ja już mam tego dość. Co 3 minuty w telewizji wstawka o reprezentacji. Kuźwa co najmniej jak by od meczu reprezentacji zależało czy będzie nam się lepiej żyło. Nie zrozumcie mnie źle jak każdy chłopak grałem w piłkę i rozumiem pasje ludzi. ale na Boga przecież nie można dostawać euro orgazmu tylko dlatego że Polska gra z Irlandią . Całe to euro i ta Atmosfera sztucznie pompowanego święta mnie męczy. Mam wrażenie że nie tylko mnie jak spotykam ludzi to raczej każdy do tego podchodzi z dystansem.

Gość gość
Też mnie to denerwuje, za duże nadzieje wszyscy pokładają w tej drużynie... wcale nie zaprezentowali się dobrze, a Lewandowski jak zawsze w kadrze nie strzela dużo bramek.. tylko w klubach

Gość gość
Zamiast oglądać tv idźcie na spacerek i nie majęczcie .

Gość gość
A mnie denerwuje jak ktoś ciągle pisze o mieście Namysłów (województwo opolskie

Gość gość
Ten ma dość euro jak się dopiero zaczęło

Gość gość
Bo to jest głupota. Słuchajcie nie denerwuje mnie Euro samo w sobie. tylko to podniecanie się tym że gramy, że wielka impreza. Ciekawe czy inne kraje też dostają takiej głupawki?

Gość gość
jakoś nie zauważyłem ale może dlatego, że nie mam telewizji od kilku lat i ograniczyłem marnowanie czasu i możliwości ogłupiania siebie reżimowi... Polecam

Gość gość
Też mnie to w*****a, szczerze to bardziej podnieca mnie wiziaj grila dzisiaj o 17 u kolegi niż meczu. Nie oglądam meczów wogóle sportu od 10 lat, Czemu? zdałem sobie sprawe że hasło Chleba i Igrzysk to hasło kierowane do najniższych warstw. TO są igrzyska jarają siętym ludzie a o problemach się nie mówi bo ludzie mają nabitą głowe meczem. nie ma sensu się w to bawic