Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie zbyt wysokiej kobiety jest równie ciężkie jak zbyt niskiego faceta...

Polecane posty

Gość gość

ciągle slyszec: zyrafa, krowa, mamut, babochłop, za wysoka jestes dla mnie papa... niscy faceci i osoby otyłe sa podobnie na bocznym torze, trzeba mieścić się w tzw normie, byc przeciętniakiem najlepiej

Gość gość
nie wiem, o jakim wzroscie mowa, ale mam 178 m i jest ok. :) olej gaduły, zazdroszczą knypki tego,ze na koncertach widzisz najwięcej. Jedyny ból, ze cięzko z facetami choć o pol głowy wyzszymi. A tak fajnie się do klaty przytulić. Noo, ale nie mozna mie wszystkiego ;)

Gość _luke_
Ja mam dwa metry więc byś mogła ;) A ty droga autorko się nie przejmuj, rzeczywiście najłatwiej w życiu mają przeciętniacy, ale tak naprawdę jak się chce można się przyczepić do każdego. Ludzie po prostu mają masę kompleksów i wyżywają się na innych. Olej to i korzystaj z życia.

Gość gość
Ja mam 172 cm i mysle ze to za dużo marza mi sie piękne szpileczki ale w każdych wygladam jak zyrafa :(

Gość _luke_
Nie żartuj, to nie jest dużo, zakładaj i się nie przejmuj. Masz tylko takie odczucie, ale nikt tak sobie nie pomyśli.

Gość gość
Ja mam 170 i gdybym miała nawet, 174 to bym uważała że wcale nie jestem za wysoka

Gość gość
etam, faceci lubia wysokie kobiety, w takie sie wgapiaja i podziwiaja, ci wysocy okolo 190 wola takie niz niskie jak ja.

Gość _luke_
Różnie bywa, to po prostu rzecz gustu, są wysocy którym podobają się wysokie, są wysocy którym podobają się niskie... jednak nie ma czegoś takiego, żeby wysokie się nie podobały :)

Gość gość
Ja mam 177 moj maż jest 3 cm nizszy i jest dobrze nosze normalnie szpilki czasami

Gość gość
Wszystkie kompleksy są tylko w naszych głowach tak naprawdę. Ludzie może i coś gadają, ale tak naprawdę mają w d***e twój wzrost, bo zajmują ich własne problemy. Problemem nie jest wzrost ale to, że się nim przejmujesz i sama sobie narzucasz jakieś ograniczenia, że facet, klata, szpilki itp. Dziewczyny: tak naprawdę same na tym tracicie, za każdym razem, kiedy rezygnujesz z czegoś tam z powodu wzrostu/figury/innych kompleksów tracisz tylko ty sama, a obcy ludzie (obgadywacze) i tak mają to w d***e.

Gość gość
ot mądrego to i db posłuchac

Gość gość
Wiecie co mnie najbardziej wkurza? Cała ta tolerancja dla gejów,lesbijek i uchodźców nie można nic na ich temat powiedzieć żeby nikt się nie przyczepił. Jeśli natomiast ktoś nazwie mnie knypkiem czy hobbitem to wszystko jest ok. Jestem zdowym ,inteligentnym człowiekiem i nie zasługuje na takie traktowanie. Wg. obecnego porządku świata jestem na samym dnie za psychopatami , gwałcicielami i mordercami. Czy wysokie kobiety stoją na tej samej pozycji? Raczej nie może nie mają takiego brania jak reszta ale nikt się ich nie czepia a przede wszytkim nie ignoruje.

Gość gość
16:50 a jaki wzrost twój i jaka płeć?