Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zagadnąć sąsiada

Polecane posty

Gość gość

Już od jakiegoś czasu wpadł mi w oko mężczyzna, który mieszka tuż obok. Z okna widzę jak wsiada i wysiada z auta, które parkuje pod moimi oknami. Zawsze jest sam, przynajmniej tak go widuję. Jestem dojrzałą kobietą i nie chciałabym wyjść na idiotkę. On coś w sobie ma, taki spokój i mądrość w rysach twarzy. Doradźcie proszę:)

Gość gość
Wymyśl jakiś malutki problem mieszkaniowy i zgłoś się do niego po pomoc - gdzie jest główny zawór wody, gazu czy pytanie odnośnie jakiś takich spraw. Zagadaj w windzie i tyle :)

Gość gość
tak mi nie wypada, bo to spore osiedle, więc nie podejdę do niego na chodniku, bo to wieje desperacją:-D, coś innego trzeba mi podsunąć:)

Gość gość
A chyba, że mieszka obok ale nie w Twoim bloku , to już większy problem. Wtedy musisz wymyślić inny problem w stylu - nie widział pan "kogoś spisującego liczniki" bo czekasz, czy jakiejś innej ekipy, ewentualnie "koleżanka szuka psa, czy pan go nie widział" no jakiś taki logicznie brzmiący bajer :)

Gość gość
Kochana jesteś, ale liczniki spisują radiowo, nóż...nie ma ratunku na mnie?

Gość gość
Zapytaj, czy jego samochód się nie psuje, bo Twój szwagier ma taki sam i ciągle na niego narzeka.

Gość gość
byla na ten temat sonda uliczna i ludzie sie wypowiadali ale glupio no ale nie wiem juz co z tymi tematami ale cieszyc sie zyciem to wazne 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
Nie mam szwagra, gdybyśmy się poznali wyjde na klamczuche:-D Gdyby jeszcze parkowal w garażu, to z pilotem może coś bym wybajdurzyla, ale tak...? Wsiada i wysiada do auta i tyle...

Gość martullla27
sorry ale ludzie nie znaja twoich warunkow bytu i zycia. A jak sama znajac je nie potrafisz zadac jednego dopasowanego do sytuacji pytania to znaczy ze jestes nierozgarnieta, wiec na dluzsza mete i tak tego faceta nie zatrzymasz. Sorry za szczerosc, ale taki wniosek

Gość gość
tłumaczenie ze szwagrem mnie rozwaliło.... bo to juz nie można zmienic na siostrę, brata, koleżankę , kolegę , ojca.... :D :D :D a swoją drogą pytanie :czy przebiegał tędy mały czarny pies albo tysiąc innych nie widział pan .... itd. Ale skoro to wszystko ci nie pasuje to zapytaj czy nie mógłby ci pomóc wynieść zwłok z mieszkania, może to jest ok :D

Gość gość
Ja "złapałam" męża na zagubiony klucz. Na osiedlowym parkingu szukałam odpadniętego z breloczka klucza, oczywiście w pobliżu jego auta, a klucz był z tych zalegających szuflady, zupełnie nieprzydatny. Klucz znaleźliśmy, w ramach podziękowań sąsiedzkich zaprosiłam do pobliskiej lodziarni. Dalej sprawy potoczyły się gładko, on w ramach rewanżu..., wspólne wyjście do filharmonii [bo koleżanka w ostatniej chwili zrezygnowała -oczywiście ściema], potem on zaprosił mnie gdzieś.... Wpadliśmy sobie w oko i już dalej wg schematu, po 1,5 roku ślub i żyjemy sobie zgodnie już 9 lat. Powodzenia!

Gość gość
a ja zagadałam sąsiada na parkingu, bo nie wiedziałam czy sklep jest czynny po remoncie i do której. Myślał chyba, że szukam przygód, bo się ośmielił i zagadywał, nie wiedział, że mam męża, próbował podrywać i zapraszał na kawę, więc poszliśmy, a teraz już wie, ale przynajmniej się znamy trochę, bardzo miły człowiek, chyba szuka żony

Gość gość
Może lepiej nie zagadywać? Nie wiadomo jak sąsiad się zachowa, można spróbować niby przypadkiem o coś zapytać i dalej zobaczyć jaka reakcja, czy chce rozmawiać czy nie

Gość gość
autorka, "dojrzała" a taka głupia, mam 24 lata i twoja głupota mnie przeraża... Tłumaczenie o szwagrze przedstawiło twoją inteligencje na poziomie nastolatki

Gość nogi na stole
Zagadnij : Czy nie widział pan radiowego spisywacza liczników? On Ci odpowie : Nie. I tyle z wielkiej miłości. Zacznij może... Czy nie mógłby Pan mi spisać licznika? Mam fajny licznik, przy okazji zapraszam na pyszne parówki ze Społem.