Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie, czy Bóg sprawi, że w puszczających się polkach utworzy się rak?

Polecane posty

Gość gość

taki z przerzutami do najbardziej wrażliwych na ból narządów? Błagam, powiedzcie, że tak. :(

Gość gość
Z kościółka już wrociłeś ? komunijka przyjąta ?

Gość gość
synu, jak masz żal do matki, ze k.... to z nią sobie wyjaśniaj traumy, a nie trujesz na forum

Gość gość
to nie Bóg to sprawi , ale demon diabelskiej nienawiści , który pragnie zniszczenia każdego kto idzie jego drogą grzechu. Bóg już płacze nad tym światem gdyż : " ... jak czarne płatki śniegu spadają do _piekielnej otchłani setki tyś. dusz każdego dnia ... . Mimo , iż piekło nie było zbudowane dla ludzi ale dla innych istot , wielu już tu na ziemi w tę stronę idzie.

Gość gość
Autorze tematu pamiętaj, że to diabeł jest oskarżycielem przed Bogiem i nie wchodź w jego kompetencje Bóg nie jest oskarżycielem ale On chce wydobyć nas z bagna i jest miłosierny bo wybacza kiedy się przed Nim ukorzymy. A jeśli się nie ukorzymy przed Nim i nie przeprosimy go nasze winy wówczas czeka nas sprawiedliwość Boża. I lepiej żeby każdy się ponawracał niż żeby skończył z już tu cierpieniami na ziemi lub w na wieczność w piekle.

Gość gość
Jak czytam was katole to odniechciewa mi sie bardziej kosciola i boga. Żaden katol nawet nie sprawił zebym sie zastanowil czy warto sie nawroicic.

Gość gość
pamiętaj, że to diabeł jest oskarżycielem przed Bogiem i nie wchodź w jego kompetencje xxxxxx może on jest diabłem.

Gość gość
Życzycie piekła i wszystkiego najgorszego ludziom ktorzy czesto sie kochaja i przez seks okazują to sobie. Sram na was katole, jestescie najgorsi. Nie zapomnijcie na swiatowe dni katola do papieza lecieć.

Gość gość
dostaną karę z tego względu że biorą tabletki anty które zwiększają szanse zachorowania na raka

Gość gość
Moja mama jejmsiostra, również cały czas zażywała tabletki anty.... i na żadnego raka nie zachorowały