Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci tapeciar, jak możecie patrzec na

Polecane posty

Gość gość

te brzydkie buzie po zmyciu makijażu przez kobiete???Toż to inna kobieta jest :)))))))))))))))))))

Gość gość
One nie pokazują się bez makijażu, więc faceci nie znają ich od tej prawdziwej strony.

Gość gość
Jak dziewczyna jest ładna to bez i z będzie ok, ale jeśli chodzi Ci o to co myślę to mocno się zdziwi koleś.

Gość gość
No właśnie. Ja nawet nie bardzo pamiętam, jak moja kobieta wygląda bez makijażu. Ona wstaje wcześniej. Wieczorem, to zabrania na siebie patrzeć, gdy zmyje makijaż. Ale nawet gdy ją zobaczę bez, to jest tylko ułamek z czasu, gdy ją widzę w makijażu. Zatem, ona w ogóle nie kojarzy mi się, bez makijażu. To tak, jakby ktoś nosił jeden rodzaj ubioru. Nie kojarzysz kompletnie z czym innym. Poza tym, mnie się nigdy, nie podobały kobiety bez makijażu. Ja zawsze szukałem tapeciar :D No, nie jest to jedyne kryterium, ale dla mnie dość istotne.

Gość gość
one śpią w tapecie, to już im się w mordę wgryzło :classic_cool: . kwasem trzeba polać

Gość gość
do gośc 16.09 a jak ją bzykasz to tapeta się nie odrywa od facjaty od wstrząsów? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość gość
:D Nie odrywa się, bo ona co dzień ją nakłada. I powiem ci, że wolę seks z laską z tapetą, niż bez. Może to po prostu, mój fetysz :D Ważne, że obie strony zadowolone. Ona, bo ja nie wyrzucam jej, że ma tapetę. Ja, że mi się podoba. Poza tym, ona nie przesadza z makijażem. Ma dobrze dobrany odcień podkładu. Nie popada w przesadę.

Gość gość
16:09 Gdzie Ty mieszkasz? :) Nie widziałeś nigdy pieknej kobiety, która dobrze wygląda z i bez makijażu? Twoja musi straszyć facjatą bez skoro tak świruje. Szczerze to Ci współczuję bo po ślubie częściej będziesz ją widział bez i to nie będzie miły widok :P

Gość gość
Bycie z dziewczyną, która wygląda dobrze tylko z makijażem jest jak bycie z facetem, który wygląda dobrze tylko w ciuchach.

Gość gość
moja ciocia przed laty udawała aktorkę, a była jedynie pracownikiem administracji w teatrze, w każdym razie miała dostęp do kosmetyków tzw scenicznych i używała ich na codzien, w zasadzie nikt jej nigdy nie widział bez makijażu i jak się rozchorowała powaznie i trafiła do szpitala to 3 dni ją w tym szpitalu szukaliśmy, wchodziliśmy do wskazanej sali i cioci nie było, obca kobieta leżała na łożku, dopiero pielęgniarka interweniowała zdziwiona że kim my jesteśmy że nie poznajemy chorej ;)

Gość gość
Recydywa ich zatrudnia w celu uniemożliwienia rozpoznania w przypadku zdarzeń karalnych w wykonaniu tychże kobiet.Są wyjatki nieliczne .Ale gdy nie pracuje legalnie i nie macdzieci to prawdopodobnie zajmuje sie nielegalnym czymś.Patrzmy im na ręce

Gość gość
Mozna sie zatruć tym gu....m.Pocałuj to badziewie to na wymioty zbiera

Gość gość
gość dziś 16:09 Gdzie Ty mieszkasz? usmiech.gif Nie widziałeś nigdy pieknej kobiety, która dobrze wygląda z i bez makijażu? Twoja musi straszyć facjatą bez skoro tak świruje. Szczerze to Ci współczuję bo po ślubie częściej będziesz ją widział bez i to nie będzie miły widok jezyk.gif x W Polsce :D W całkiem dużym mieście. Widziałem, ale nie ma ich wiele z naprawdę dobrą i gładką cerą. I wdziałem też przeciętne z makijażem, obok tej piękności bez. Mnie się bardziej podobała ta przeciętna z makijażem. No chyba, że ta piękność, będzie miała makijaż, ale na co dzień, nie od święta. Mnie się to podoba, tak jak innym co innego. Po ślubie, nie będę jej widział bez, bo ona gdy tylko wstanie, umyje się, to się maluje. W ogóle fajnie, bardzo kobieco się ubiera. Ma wdzięk. A na starość, to i tak wszystko zwisa i powiewa :D