Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIGDY NIE POCZUŁEM TYCH UCZUĆ

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie poczułem i też co za tym idzie nie rozumię, nie pojmuje jak to może być, jak to smakuje, czy wogole jest to takie fajne itp Pierwszym takim uczuciem jest MIŁOŚĆ bycie kochanym - nigdy nie miałem dziewczyny, nigdy żadna mnie nie kochała, nie starała się o mnie, żadna się o mnie nie martwiła, dla żadnej nie byłem ważny, żadna za mną nie tęskniła, nie okazywała uczuć, czułości, nigdy nie widziałem pięknych święcących z miłośc***atrzących na mnie oczu itp :( drugie uczucie którego nigdy nie doświadczyłem to: WOLNOŚĆ-NIEZALEŻNOŚĆ wciąż mieszkam z toksycznymi nadopiekuńczymi rodzicami którzy wciąż traktują mnie jak małe dziecko, wszystko musze z nimi konsultować, wszystko muszą komentować i we wszystko sie wpieprzać, ciągła kontrola i praktycznie zerowy poziom prywatności mając 23 lata na karku:o nie zarabiam wiele więc nie stać mnie w tej chwili na wyprowadzkę ale bardzo marzę o tej pięknej chwili i postanowiłem że za góra 2 lata musze być już wyprowadzony, a będę sie starał już za rok od nich uwolnić

Gość gość
pokocha mnie któraś? :) czy mam na to jakiekolwiek szanse? :(

Gość gość
Podrywaj te dziewczyny w końcu kiedyś trzeba zacząc! 23lata i jeszcze żadnej nie poderwałeś? Nie czujesz potrzeby czy jak?

Gość gość
Podrywam ale mnie nie chcą :( brzydki nie jestem ale mieszkam z rodzicami:o nie mam auta:o jestem spokojnym facetem, nie lubie imprez dyskotek, bardziej domator, dla kobiet spokojny dobry facet jest nikim, zerem :( nie jestem badboyem:o