Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy poznał ktoś swoją połówkę na portalu randkowym?

Polecane posty

Gość gość

Od pierwszej wiadomości wam się rozmowa kleiła i mieliście ochotę poznać tę osobę czy jak to wyglądało? Zrobiłam sobie konto, pisze do mnie wielu mężczyzn ale żaden nie porwał mnie czy zachęcił jakoś wyjątkowo do rozmowy. Powoli mnie to nudzi i zastanawiam się czy jest sens bo nie chce mi się odpisywać na wiadomości "hej co tam?" albo coś w tym stylu. Jak to u was wyglądało? Od razu coś iskrzyło, sami inicjowaliście?

Gość gość
Facet wyjątkowo mi się spodobał..a może nawet coś więcej,a ze mialam juz 3o na karku,to mialam tak.., ze po wygladzie potrafilam poznac charakter ,tzn odgadnac ,pzewaznie trafnie,no i napisalam do Niego ,ale nie jakis monodram tylko własnie zwykle hej i usmiech ,i komplement:) podzialalo..:} jestesmy razem i bedziemy:)

Gość acak
Kochanie Część.Smutno mi ,że masz kogoś.Nie wiedziałem.Mogłaś mnie uprzedzić/

Gość gość
Ja nie. Większość osób to ćwierćinteligenci, którzy albo piszą max 3-zdaniowe nudne i sztampowe wypowiedzi z dużą ilością błędów ortograficznych, albo w pierwszym zdaniu wklejają nr telefonu i zdjęcie, albo desperaci. Zdarzali się ciekawi, wciągający, niegłupi, z którymi rozmowa się kleiła, ale co do jednego żonaci i starsi o 15-25 lat. Jednak część wiadomości wyglądała tak: "cze jezdem maciek hce cie poznadź wyglondam mam 165cm wzrostu http://bi.gazeta.pl/im/2b/c5/11/z18633771Q,Vincent-Wlodarczyk.jpg tel 123 456 789 dzwon" :o

po pierwszej długa, sensowna i bez byków z kilkudziesięciu wiadomości ta jedna trzymała sie kupy i nie waliła bykami po oczach wystarczyło :)

Gość gość
Ja samych biedaków alkoholików starych co dali zdjęcie sprzed 10 lat albo idiotów którzy mnie nekali smsami

Gość acak
Szkoda,że to nie ja byłem tym "Adamem".Musisz być fajna dziewdzyna/

Gość gość
A jakie portale polecacie?

Gość acak
Towar może być tandetny albo dobry.Opakowanie ładne a w środku ,cóż nie zawsze jest to czego oczekujemy.I odwrotnie opakowanie byle jakie au w środku skarb.Ograniczone zaufanie musi być.Poznałem leniwaautorka.Znikła jak kamień w wodę.Mój umysł mi podpowiada,że mnie widzi i analizuje.Lubie to bo coś iskrzy .Czuje emocje miłe