Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od ilu partnerek facet jest puszczalski ?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie

Gość gość
dla mnie dopuszczalna liczba to 5 ja rozumiem, że może się nie udać 3,4 razy ale jak więcej to ewidentnie mamy do czynienia z sobą niezdolną do tworzenia trwałych relacji.

Gość gość
Facet jest już puszczalski gdy będąc z jedną kombinuje na boku z drugą niezależnie od tego z iloma wcześniej mu nie wyszło

Gość Michalina121212
Z 1!

Gość gość
A co ma niezdolnosc do tworzenia relacji do puszczalstwa? Znajomy mial zone, zona nie byla fajna. Jak sie z nia rozwiodl, w ciagu roku mial ze 20 panienek. Teraz od 2 lat ma dziewczyne i jest jej slepo wierny. Wiec zwiazek stworzyc umie :)

Gość gość
partnerek czy prze.*****nych dziur? bo można mieć 10partnerek za sobą.np w wieku 40lat i przy tym 100 przer*****nych pissd, obrotny chłop da rade

Gość gość
A co ma niezdolnosc do tworzenia relacji do puszczalstwa? Znajomy mial zone, zona nie byla fajna. Jak sie z nia rozwiodl, w ciagu roku mial ze 20 panienek. Teraz od 2 lat ma dziewczyne i jest jej slepo wierny. x to niech sie teraz ta dziewczyna lepiej przebada pod kątem HPV i innych syfów :D Facet już sam w sobie ma niezły przebieg a ciekawe jeszcze jaki przebieg wcześniej miały te panienki, z ktorymi spał ?

Gość gość
Facet jest już puszczalski gdy będąc z jedną kombinuje na boku z drugą niezależnie od tego z iloma wcześniej mu nie wyszło x to nie jest takie niezależne z iloma był wcześniej bo mniejsze prawdopodobieństwo ze zarazisz się jakimś syfem od takiego co spał z 3em niz od takiego co spał z 13toma.

Gość gość
facet musi mieć wiele kobiet by potem swojej żonie umieć dogodzić.

Gość gość
partnerek czy prze.*****nych dziur? xxxx generalnie PARTNEREK SEKSUALNYCH

Gość gość
20 panienek w ciągu roku to przelotne znajomości, żadne partnerki.

Gość gość
20 panienek w ciągu roku to przelotne znajomości, żadne partnerki. x terminologia ma tu drugorzędne znaczenie. Faktem jest, ze facet zamoczył w 20stu dziurach i tyle, niezależnie czy sie to nazwie partnerstwem czy przelotnymi znajomościami to nie tknęłabym kijem takiego.

Gość gość
gość dziś - ja zrozumiałam słowo "partnerki" jako "partnerki seksualne"

Gość gość
gość dziś chciałabyś takiego a prawiczka nie jak każda tutaj kobieta

Gość gość
jak trafisz na taką co nie akceptuje *****czy to ci narzeczona zwieje do takiego co będzie uczyc się seksu tylko z nią ,ja tak zrobiłam,i mój prawiczek był najlepszy ,trochę jestem hipokrytka bo spałam z dwoma *****czami a sama chciałam prawika ,ale coz,widocznie mam mozliwosc wyboru i skorzystałam ******cze wypad

Gość gość
gość dziś Spałaś z ****czami więc ****cze są dla Ciebie super

Gość gość
Dla mnie to facet może i mieć z 50. Przeszłość jest tylko jego własnością, jeżeli jest wierny w związku ze mną to nie ma dla mnie żadnego znaczenia jaki ma przebieg byleby żadnego grzyba z tego nie miał

Gość gość
Dla mnie to facet może i mieć z 50. Przeszłość jest tylko jego własnością, jeżeli jest wierny w związku ze mną to nie ma dla mnie żadnego znaczenia jaki ma przebieg byleby żadnego grzyba z tego nie miał x jak 50 to raczej małe prawdopodobieństwo by żadnego syfka z takiej znajomości nie miał Co trzecia młoda osoba na ulicy jest nosicielem którejś z odmian HPV, Niestety ale przeszłość MA WPŁYW na teraźniejszość.

Gość gość
z litości kochanie z litości ,bo się zabujali ,nie byli super :-) mówię że najlepszy był i jest mój prawik ,najbardziej ognisty ,duży przebieg to góooowno ,nie spałam tylko z *****czami,jestem znawczynią męskich mitów głośnego chwalenia buczenia popisów i co to nie wy ,i obalam wasze teorie !!!

Gość gość
i ty co? potrzebujesz szkoleń by kogoś uwieść,sam nie masz w sobie tego? trzeba Cię trenować ?:-) sam widzisz jakie to marne..

Gość gość
Zalezy od wieku. 20-latek od wiecej niz 3. 30-latek od wiecej niz 6. :P zartuje oczywiscie, nie ma reguly.