Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tu tyle nienawiści?

Polecane posty

Gość gość

Naprawdę tacy jesteście?

Gość gość
pogarda i nienawiść z realu przenosi się do neta ze zdwojoną siła.

nienawidzę ludzi dlatego że przekonałam się już kilka razy ze im więcej sympatii im podarujemy tym bardziej zatruja nam życie

Gość gość
Kiedys zwrocilam uwage w temacie o Noxeli, zeby spojrzeli w lustro zanim zaczna krytykowac to dostalam taka wiazanke wyzwisk ;) polowy z nich wczesniej nie znalam ;)

Gość gość
Powiem inaczej. Anonimowa rozmowa w necie sprzyja uzewnętrznianiu frustracji, którą w realu trzeba ukrywać.

Gość gość
bo takie anonimowe internetowe fora to ANUS MUNDI,ściek, może kilka % użytkowników reprezentuje jakiś poziom,reszta to ludzkie śmiecie,ściek plebsu i patologii,tyle

Gość gość
Smutno mi się robi z tego powodu.

Gość gość
Gość z 20.29 też nie rozumiem dlaczego hejtowali Noxę

Gość gość
Myślicie, że rezygnacja z anonimowości w sieci (jak to zapowiada Zuckerberg) doprowadzi do poprawy? W zasadzie już teraz anonimowość to fikcja.

Gość gość
20:32 tu nawetnie chodzi o krytyke, dziewczyna wstawiajac zdjecia na to dziwne forum, wiadomo, ze musi sie liczyc z krytyka ;) chodzi o to rynsztokowe wyzywanie, hejtowanie, szmacenie, doprowadzanie do lez :( co dziwne najbardziej wulgarna byla jedna dziewczyna.hejtowala Only dream i jej dzidziusia bardzo wulgarnie.przestalam to czytac ;)wstyd. nie mowiac o przerobkach zdjec bo to szczyt.

Gość gość
Ale jest poczucie anonimowej bezkarności. Hejtu jest tyle że kto by nadążył z wyciąganiem konsekwencji. Ludzie wylewają na siebie hektolitry pomyj i większość macha na to ręką.

Gość gość
Gość 20.37 wiem o czym mówisz. To mi wyglądało na robotę dwóch osób które robią sztuczny tłok i są w zmowie

Gość gość
Po pierwsze jest tutaj duzo zyciowych przegrywow, ktorzy dzieki anonimowosci moga dac upust swoim zyciowym frustracjom. Po drugie kafeteria to raj dla internetowych troli, znajdziesz ich tutaj w kazdym temacie. Po trzecie gdyby na kafe. anonimowosc przestala istniec, poziom forum wystrzelil by pod niebiosa.

Gość gość
gość dziś No właśnie dziwi mnie to, że administracji zdaje się na tym utrzymaniu poziomy zależy. Kafeteria to już jeden z nielicznych portali gdzie można dodawać komentarze z gościa, bez rejestracji, podawania numeru telefonu, danych osobowych. Wniosek taki, że chyba nie chcą podnosić poziomu.

Gość gość
To co wyprawia Koterba jest nie do przyjecia.mnie tez irytuja puste laski pokroju him gggb juz nie mowiac o opoznionej sysi. Ale jak sie nie podoba mozna nie czytac . po co od razu tak gnoic.chociaz sysia nie lepsza zwyzywala mnie za darmo od szmat i dziwek ;))) Wydaje mi sie ze nienawisc rodzi nienawisc...jeden drugiego nasladuje i stara sie wymyslac jeszcze bardziej upokarzajace hejty.walka z tym to jak walka z wiatrakami.zglosisz jedna osobe zaraz wyrastaja 4 na jej miejsce ;)))

Gość gość
Administracja ma to w tyle, bo prezentuje ten sam poziom, ewentualnie biorą w tym udział. Nie zamierzam dzisiaj denerwować się.

Gość gość
Poziom forum jest im zupelnie obojetny, a szkoda. Liczy sie liczba odwiedzin forum i klikniecia w banery reklamowe (nawet te przypadkowe), krotko mowiac liczy sie tylko profit.

Gość gość
Powinien czuwać ktoś tutaj kryminałem pachnie są groźby karalne albo podjudzania do samobójstwa. Pisze koleś"weź sznur i się powieś"

Gość gość
gość dziś To prawda, sam złapałem się na tym, że zacząłem ulegać tej nienawiści. Na szczęście nie jestem stałym użytkownikiem forum i raczej nim nie zostanę, ale szkoda, że "dar" internetu jest tak wykorzystywany.

Gość gość
gość dziś Tak, to jest świństwo najwyższej wagi. Już nieważne czy tematy zakładają osoby z problemami czy są one jedynie prowokacją, ale w żadnym przypadku nie można takiej osoby zachęcać do samobójstwa i dodatkowo obrażać. To niedopuszczalne!

Gość gość
Ja raczej na myśli mam prawdziwe przestępstwa{nie umniejszając powszechnego i szerzącego się tutaj hejtu}, chodzi mi o włam na prywatne komputery i hakowanie haseł.

Gość gość
zdychaj niedojdo

Gość gość
Nie sraj w gacie, przecież nic się nie stało. Prawda?

Gość gość
No i proszę. Chory człowiek się uaktywnił. 21.02

Gość gość
Generalnie mnie jakis troll z neta nie jest w stanie obrazic ani upokorzyc.zranic slowami moze mnie tylko osoba ktora jest mi bliska a hejty splywaja po mnie jak po kaczce ;)))

Gość gość
Gość 20.59 miałam taką sytuację ale nie wiedziałam kto jest autorem. Włam i kopiowanie rozpowszechnianie korespondencji.

Gość gość
Zależy komu na odcisk nadepnęłaś, niektórzy"wkręceni" z tego forum lubią tak się mścić.

Gość gość
Dobra rada, linki otwierajcie z okna incognito. Przede wszystkim aktualizujcie ADP i obowiązkowo zmiana haseł do wszystkiego.

Gość gość
Gość 21.08 hmmm....nie wiem raczej nikogo nie wkręcałam. Miałam głupi debiut ale nieszkodliwy.

Gość gość
gość dziś Gość 21.08 hmmm....nie wiem raczej nikogo nie wkręcałam. Miałam głupi debiut ale nieszkodliwy. x To zaczęło się po debiucie na tym forum?