Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Edyta

Powróżę 3 pierwszym osobom za darmo...

Polecane posty

Gość Wróżka Edyta

Proszę wpisać imię, pytanie i datę urodzenia

Gość gość
Edyta 3.05.1995

Gość laluna na szkle
Monika 27.06.76 Co mam zrobić, żeby wreszcie zacząć porządnie zarabiać?

Gość gość
Poproszę numerki na najbliższe losowanie Lotto.

Gość gość
Kiedy znajdę 2 połówkę / co zrobić by ją znaleźć? Paweł 09 11 1989

Gość gość
Moniko- przede wszystkim zmienić ścieżkę zawodową bo w Twojej branży jest zbyt duża konkurencja. Jesteś przez nią wiecznie zmęczona i często rozkojarzona. Przy tym czujesz się coraz bardziej sfrustrowana, że Twoje wysiłki nie przynoszą zysków jakie powinny. Powinnaś pomysleć również o wyjeździe z tego regionu gdzie pracujesz teraz bo on Ci nie służy zawodowo. Pozdrawiam

Gość Edyta7677667
To powyżej dla Moniki pisałam ja tylko nie wpisałam nicka Pawle- przede wszystkim powinieneś przestać wierzyć, że jesteś niewystarczająco dobry na partnera. Bo masz takie błędne przekonanie, że jesteś zbyt mało atrakcyjny aby zdobyć piękną kobietę i często nawet nie próbujesz do nich zagadywać pomimo, że Ci się bardzo podobają. Zakładasz z góry, że dostaniesz kosza, a to błąd! Jeśli to zmienisz, w ciagu roku poznasz właściwą partnerkę

Gość laluna na szkle
Ej, ale ja zmieniłam ścieżkę i to dwa razy. Teraz ciągnę dwie. Ledwo zipię i robię bokami. Nie dam rady się jeszcze raz przekwalifikować. Powiedz mi, czy powinnam się zająć fotografią, czy pisaniem. Tu i tu jest ciężko, wiem, ale muszę postawić na jedno.

Gość gość
czy jest jeszcze możliwość powróżenia ?

Gość gość
Niestety, pudło. Po pierwsze, jestem gejem. Po drugie, z nawiązywaniem / rozpoczynaniem znajomości problemów nie mam żadnych. W dodatku jestem dość atrakcyjny. Po prostu większość tych facetów śmiertelnie mnie nudzi :( Paweł

Gość Edyta7677667
Moniko- powinnaś się zająć fotografią jeśli koniecznie zależy Ci na tych dwóch branżach. Poza tym co do Ciebie to widzę, że jesteś uparta i determinowana osobą, ale jednocześnie masz skłonności do popadania w nastroje depresyjne, choć na zewnatrz starasz się tego nie okazywać, Czasem wszystko za bardzo przezywasz i za bardzo bierzesz do siebie. Jesteś osobą fizycznie atrakcyjną, ale często się też taka nie czujesz i masz pewne kompleksy. Jednak chwilami potrafisz się cieszyć zyciem i pojawia się wiara w siebie, jednak są takie momenty, że ją tracisz

Gość gość
Może powinienem zmienić sposób szukania albo cierpliwie czekać :) Paweł

Gość laluna na szkle
Ech, dzięki. A już miałam zrezygnować z pstrykania. To jeszcze poczekam. Może coś z tego wyjdzie. Dzięki wielkie :)

Gość gość
Plis... powróż mi jeszcze... Kasia 23.03.88 na milosc albo prace