Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FeelPainInside

Brakuje mi miłości

Polecane posty

Gość FeelPainInside

Na początku zaznaczę że jestem młodym facetem. Od kilku miesięcy bardzo brakuje mi tego uczucia :/ Z resztą nie tylko tego, bo również czułości itd. Próbowalem poznać jakąś mądrą i uczuciową dziewczynę ale nic z tego nie wyszło... Nie wiem może chodzi o mój wygląd? Chociaż nie wydaje mi się żeby tu leżał problem. Nadwagi nie mam, bo waże poniżej 80kg przy 179cm. Mam delikatny brzuszek ale za to rozbudowana klatkę piersiową :) Jestem dość inteligentny i pracowity. Mam wiele zalet chociaż wad też parę by się znalazlo. W zasadzie nie wiem po co to piszę bo pewnie nikogo to nie będzie obchodzić ale potrzebuje się komuś wygadać. Tak po prostu.

Gość gość
Trudno powiedzieć, czasem nie ma się po prostu szczęścia, dużo osób też nie wie, czego chce... ja szukam od kilkunastu miesięcy

Gość gość
ALeż skarbie, 1.79 m wzrostu to ty nigdy nie miałeś.

Gość gość
Możesz miec rację... Mam dużo szczescia ale nie w miłości. Wiesz wolałbym miłość niż kilka rzeczy w moim życiu... Szkoda, ze to tak mocno rozrywa i wyniszcza człowieka od środka...

Gość gość
21:10 skąd to możesz wiedzieć? Z resztą nie dam Co tej satysfakcji ze mnie sprowokujesz do bezsensownej potyczki.

Gość gość
Ja też bardzo pragnę miłości, ale niestety o nią nie tak łatwo w trudnych czasach, ludzie mają bardzo wyśrubowane wymagania co do partnera. Wszyscy szukają ideału, pracodawcy idealnego pracownika, faceci idealnej dziewczyny, kobiety idealnego przyszłego męża

Gość gość
e tam jestem stara i doswiadczona bez milosci da sie zyc,nie to ze jest lepiej ale rownioe dobrze i fajnie, nie szukaj na sile, pisze z bledami bo mam palec po szyciui. pozdrawiam. tez mnie bardzo bolalo po rozstaniu ale da sie to pprzezyc choc kazdy musi na swoj sposob nie ma jednej recepty.

Gość gość
Ja ideału nie mam. Chciałbym po prostu normalnej kochającej dziewczyny. Szczerze przyznam, że bardzo podobają mi się tzw szare myszki. Nie wiem czemu ale po prostu wydają mi się bardziej ciepłe, kojarzą mi się ze szczerą miłością.

Gość FeelPainInside
21:18 Widzisz ja nie potrafię żyć bez miłości. Próbowałem ale to mnie wyniszcza :/ Do tego przeszłość która nie była kolorowa... Może za bardzo uczuciowy jestem jak na te czasy. Również pozdrawiam :)

Gość gość
Pewnie jestes bardzo mlody znajdziesz jeszcze

Gość gość
ja nie jestem szara myszka a mam chlopaka I bo kocham a on mnie :) Zajmij sie zyciem a dziewczyna sama sie znajdzie:) ale nie szukaj na sile, lepiej troche poczekac i trafic na ta wlasciwa o dobrym charakterze jak Ty, jestem pewna, ze sie znajdzie :)

Gość gość
Moim zdaniem wiek to tylko liczba. Jedni są bardzo dojrzali jak na swój wiek inni mniej. Tak jestem młody ale co z tego... Nie uważam tego ani za zaletę ani za wadę. Osiągnąłem trochę już w swoim życiu. Wiele rzeczy przychodzi mi ot tak szkoda ze nie miłość.

Gość gość
Osiągnąłem to czego chciałem. Zajęło mi to może 4-5 miesięcy. Ja nie mowie ze tylko szare myszki wchodzą w grę bo to byłaby głupota. Miłość nie wybiera ;) Wiem ze powinna przyjść sama ta miłość...

Gość gość
Wobec tego szybko to osiagnales

Gość FeelPainInside
No właśnie... Mówiłem że dużo rzeczy przychodzi mi prosto. Rzeczy materialne nie są dla mnie spełnieniem marzeń czy zaspokojeniem. To tylko nic nie warte jak dla mnie elementy w życiu. Dla mnie liczy się miłość, rodzina i wiele mniej lub bardziej przyziemnych spraw.

Gość gość
Ja mam 30+ lat i tez mi brakuje. W tym wieku naprawde ciezko znalezc jest dobrego partnera. Ale nie mozna sie poddawac