Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migdallllllowe

Facet napala się na inne

Polecane posty

Gość migdallllllowe

Jestem z chłopakiem 2 lata. Niestety- ostatnio trochę przybrałam na wadze (nie mam nadwagi lecz fałdkę na brzuchu) i czuje się źle. Mój chłopak mówi że jestem dla niego najpiękniejsza wielokrotnie , ale oraz częsciej zwraca się do mnie per grubciu, potworku .... Ostatnio gdy jeździmy gdzieś i np. szła laska w stringach (prześwitywały spodnie) , ładna pupa, długie włosy już były teksty co by z nią nie robił... jaka ona nie jest... jest mi cholernie przykro, wielokrotnie z nim rozmawiałam a on i tak twierdzi ,że jestem najpiękniejsza mimo wszystko... Mam bardzo atrakcyjną mamę - chłopak kiedyś mi wyznał że chciałby się z nią przespać .... Uwierzcie , wszystko się we mnie buzuje... musiałam się wygadać , doradźcie coś... chyba od jutra zaczne znowu biegac :(

Gość migdalllowe
Rozumiem facet patrzy a inne..kobiety tez patrzą ale czemu nie zachowa tego dla siebie co mysli nawet jesli faktycznie tak mysli....

Gość gość
Dziewczyno, to nie z Tobą jest problem, a z nim. Możesz zadbać o siebie, ale skoro Ci mówi, że jesteś najpiękniejsza to jesteś, faceci są prosci, zapewne przyznałby, że to mu nie odpowiada i poprosił, żebyś ćwiczyła. On chyba nie zdaje sobie sprawy, że Cię rani, więc mu o tym powiedz. O swoich uczuciach. Jeśli Ci kocha to przemyśli, a jeśli nie to znaczy, że coś jest nie tak między wami. Za mało seksu dla niego? Albo może jest taki prostolinijny i bezpośredni, powinnaś mu powiedzieć o swoich uczuciach, pokazać co by było gdybyś to Ty cały czas mówiła: a z tym to bym się przespała, temu bym dała, mam ochotę na Twojego ojca itd itp, niech postawi się w Twojej sytuacji. Może to go otrzeźwi.

Gość radddca
nałykał się pewnie iqmanów czy innych wspomagaczy i teraz się ogląda za wszystkimi bo ptaszek ma ochotę odlecieć :P daj mu lepiej dziewczyno to czego potrzebuje bo ci odfrunie z prędkością światła.