Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem chora prawie nic mi nie pomaga

Polecane posty

Gość gość
Aha no to mowia tak do ciebie w domu czego pewnie nie lubisz i przychodzisz tutaj i te same teksty serwujesz komuś.. No nieładnie.. Ja hipochondrii nie mam bo potwierdzają to wyniki badań. A ty jesli jesli odczuwasz objawy to moze faktycznie na cos chorujesz.

Gość gość
Szukaj dalej przegladaj fora badaj się sama na wlasna reke i nie sluchaj tych ktorzy twierdza ze wiedza lepiej.

Gość gość
a co nie ladnie, nie badz juz taka sztywniara. mi to sie czasem juz tylko smiac chce pomimo kiepskiego samopoczucia.

Gość gość
Nie jestem sztywbiara ale sama powiedzialas ze nie lubisz jak ktos tak mowi do ciebie. Wiec dlaczego w ten sam sposob smiejesz sie z innych?

Gość gość
Sikawka cukier badałaś? Ja też sikam co h. Dużo piję po prostu.

Gość gość
Autorko paciorkowca można pradami wybić a dokładnie zapperem . Sama tak wybilam borelioze. Zabija również wszystkich nieproszonych gości . Sama jestem przewlekle chora ale u mnie to genetyczne i nic nie mogę zrobić ale Ciebie da się wyleczyć . Ja w łodzi w tiensie się leczylam a Ty możesz poszukać informacji o leczeniu generatorem prądów na pasożyty bo nie wiem z jakiego miasta jesteś . No i dużo zdrowia życzę :-)

Gość gość
tak, cukier zawsze w normie. insulina tez aczkolwiek mam tendencje do hiperinsulinizmu i lekkiej hipoglikemii. moj ciezar wlasciwy moczu jest za niski. nie wiem z czego to sie bierze. jeden lekarz rzucil tekstem, ze zbyt szybka akcja serca przeklada sie na czestsze oddawanie moczu - wtf? mozliwe to? wiem ze mozna zbadac poziom hormonu antydiuretycznego, kiedys zbadam.

Gość Termonka
A próbowałaś wykonać sobie badanie na genodiet? Jeśli jeszcze o tym nie słyszałaś, to tutaj http://www.dfmedica.eu/ masz ciekawy portal i info na ten temat :) Powodzenia życzę :)

Gość Iczi
Autor -Zięba Tytul - Ukryte terapie . Poczytajcie jak sie wyleczyc i byc zdrowym . To az niesamowite, ze tak proste .Sa rowniez wyklady na you tube

Gość gość
Kup sobie zapper Pana Jana Teratejcki u mnie w rodzinie pomógł wszystkim. Zwalczać zbędne pasożyty w organizmie. Każda choroba ma swoje podłoże w bakteriach, grzybica i toksyn jakie mamy w sobie. Temat rzeka

Gość gość
ja jeste, głucha jak pien dosłownie i o 8 udarach ale z posiadania meza nie zrezygnowałam . Dzieci nie wiem czy bedziemy mieli bo biore leki akle rezygnowac z zycia bo jesrt sie chorym , mysle nie warto