Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byscie pomyslaly o facecie, ktory was tak kocha ze

Polecane posty

Gość gość

Możecie mu nawrzucać a on się wam nie postawi? Ktory jest dla was tak mega mega dobry ze zrobilby dla was wszystko co tylko mu każecie? Co myślicie o takim facecie? Ja mam takiego faceta.. Taki wlasnie jest dla mnie (innym umie sie postawić). Mysle, ze mam z nim zbyt latwo. Chcialabym, zeby chociaż raz sie ze mną poklocil..czasem sama nawet prowokuje to, wtedy byłby w moich oczach bardziej męski, ale on wychodzi do drugiego pokoju jedynie i czeka aż mi przejdzie :/

Gość gość
Czasami robie mu takie testy typu "ciekawe czy jakbym go poprosiła o pojscie w środku nocy na stacje benzynowe po batonika dla mnie to by poszedł" i wiecie co? On poszedlby. Jakby chociaż raz mi sie by postawił zyskalby w moich oczach

Gość gość
Jak cię w końcu kopnie w dupę to może coś zrozumiesz.

Gość gość
O mężczyźnie myślę,że jest dobry i cię kocha,a o tobie,że jesteś nieco zy*****a psychicznie ,masz problem z emocjami,nie potrafisz przyjąć miłości,ale lubisz jak jest "trudno",szarpiąco nerwy,jak są kłótnie.Wtedy czujesz jakieś emocje i mylisz je z miłością i zaangażowaniem. Lecz się.

Gość gość
sucza z ciebie ,nie zasługujesz na niego płytka zdzirko,ja tez bylam dobra,i tez chciał cos sprawdzić ,kopa dostal pierwszy i ostatni raz

Gość gośćaalkaa
czasem ktoś kto został przez drugą osobę bardzo skrzywdzony albo potraktowany niepoważnie ma problem z emocjami nawet jak juz jest pozornie ok..o ile nie doszło do nieporozumien czy krzywdy doceniam dobroć i nawet uległosc męzczyzny

Gość gośćjmd
bez powodu nic sie nie dzieje

Gość _massakra
i weź tu zrozum kobietę... Zły- nie dobrze, dobry też. Ja p*****le. Massakra ;)

Gość gość
prowo,nie ma takich facetow :(

Gość gość
To kochanie szybko sie skonczy,kiedys bedzie mial tego dosc.

Gość gość
Jak natkniesz sie na bad boya w swoim życiu to docenisz tego, z tym, że wtedy będzie już za późno.

Gość gość
O matko ale tzipa męska :o Żaaaaal

Gość zmieniłam sie przez ludzi
jak traficie na wredną zimną wyrachowaną sucz to docenicie i nie będziecie oszukiwać pogrywać sobie i ranić tych dobrych bezinteresownych kochających...ale wtedy może juz być za późno

Gość gość
że to właśnie ten!

Gość gość
Nie mam w zwyczaju wyżywać się na partnerze ale gdybym miała taki charakter to dziękowałabym Bogu, ze mam cierpliwego mężczyznę przy swoim boku znoszącego moje chimeryczne stany.

Gość gość
Zacznij go szanowac to bedzie taki az do smierci dla ciebie

Gość gość
On sie nie umie ze mna klocic. Czasem sprawdzam jego reakcje w niektórych sytuacjach i chce zobaczyc jak zareaguje, ja jestem nerwowa a on znosi to.. Czasami mysle, ze jest ze mna po to bo boi sie ze inna na niego nie spojrzy, mowie mu "znosisz moje humory bo boisz sie ze bedziesz sam" a on wtedy zapewnie, ze nie, ze robi to bo mnie lubi. Hmm dlaczego on ze mna jest, to podejrzane

Gość gość
A dlaczego miałaby na niego inna nie spojrzeć? Zacznij szanować tego faceta. Nie każdy musi drzeć mordę, niektórzy potrafią rozmawiać.

Gość gość
To nie kwestia milosci, tylko osobowosci.

Gość gość
Nie rozumiem Cię autorko, nie odpowiada Ci taki facet to go zostaw a Ty mu jakieś testy robisz. Facet Ciebie lubi i szanuje a Ty szukasz w tym drugiego dna. Masz chyba bardzo niską samoocenę i pełno kompleksów bo inne kobiety doceniłyby takiego cierpliwego faceta.

Gość gość
Jeśli się kogoś kocha to ma się całkowitą pewność, że ta osoba cię nie zrani. A jeśli ona to robi, znosisz to jakiś czas. Ale masz też pewność, że ta osoba cię nie kocha. Dlatego on cię w końcu zostawi. Będziesz bardzo zaskoczona, że taki dobry a zostawił. Nie da się być tylko królikiem doświadczalnym. Inna go doceni.

Gość gość
Lecz się dziewczyno,coś z tobą nie tak.

Gość gość
ranisz go,i nim manipulujesz,coś zTobą nie tak

Gość gość
To takie bardzo kobiece, jak facet jest za dobry to kobieta zrobi wszystko aby rozpieprzyć związek, bo brakuje jej skrajnych emocji. Gdyby jej facet ją zdradzał, bił, wykorzystywał to byłaby wtedy szczęśliwa, bo mogłaby na niego ponarzekać i obwiniać go za swój marny los i swoje nieudacznictwo. Kobiety są nieźle j*******e.

Gość gość
ale w druga strone to tez działa,jak facet na wszystkie sposoby wypróbowuje na ile sobie moze pozwolić,i ile kobieta zniesie,, to nie jest zupełnie normalne

Gość gość
Tak szczerze bez zawisci sadze ze albo ma taki charakter albo jest bardzo zdesperowany

Gość gość
Kobieta do szczęścia potrzebuje problemów i emocji, gdy ich nie ma to szybko się znudzi i zacznie szukać emocji na boku.

Gość gość
gość dziś To takie bardzo kobiece, jak facet jest za dobry to kobieta zrobi wszystko aby rozpieprzyć związek, bo brakuje jej skrajnych emocji. Gdyby jej facet ją zdradzał, bił, wykorzystywał to byłaby wtedy szczęśliwa, bo mogłaby na niego ponarzekać i obwiniać go za swój marny los i swoje nieudacznictwo. Kobiety są nieźle j*******e. X Niestety mam taki przykład w bliskim otoczeniu i dochodzę do wniosku ze chyba zawsze ta bardziej dobra strona jest wykorzystywana...zupelnie jak w życiu...tylko myślałam, ze w bliskich relacjach ta dobroc sie szanuje i nie goni za głupia fascynacja.. Ja sama marzę o takim mężczyźnie a póki co spotykam różnych ale nie aż tak spokojnych. Mojej matki koleżanka jest z takim mężczyzną już 35 lat i jest szczęśliwa. Choć sama ma niezły temperament :) a wnuki lgna i uwielbiają dziadziusia:)

Gość gość
dla tej samicy męski jest osobnik, który jeszcze nie został przez nią uwiedziony. to taka metoda na zycie rodzaj drapieznika połączonego z pasozytem. jest to metoda całkowicie nieuswiadomiona jeżeli chodzi o cele. prawdopodobnie wypracowana od młodych lat na licznych erotycznych podbojach i wzmocniona męskim pożądaniem które przekładało sie na korzyści materialne i i włądze nad zamnipulowanym. uwarunkowało ją to i teraz nie może bez tego zyc. smutna prawda jest taka, że jesteś kobieto uzależniona od wykorzystywania męzczyzn przy czym robisz to nieświadomie i całkowicie odruchowo czyli bezmyslnie co oczywiście skończy sie dla ciebie tragicznie

Gość gość
to taka psychopatia w wydaniu kretynki. nie ma tu mowy o miłości zapewne od młodych lat to ty byłas jej obiektem i metodą porównawczą doszłas do wniosku, że facet, w którym sie zakochchasz musi być podobny do ciebie czyli miec do miłości stosuek podobny do ciebie. pragniesz być jego ofiarą bo pragniesz miłości a ta kojarzy ci sie z wykorzystywaniem adoratorów