Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćada

czy kupilybyscie bluzke

Polecane posty

Gość gośćada

Tommego hilfingera (nie wiem czy dobrze napisalam) za 160zl bawelniana.czy to za drogo?

Gość gość
gdyby 160 zl byloby dla mnie jak 26 czy 36zl to dlaczego nie? oczywiscie musialaby mi sie podobac. przy takich zarobkach czy posiadaniu kasy ;) to chyba oczywiste, ze po prostu pulap bylby wiekszy i norma bylyby najdrozsze firmy w szafie :) ale gdybym miala na te bluzke odkladac i kupic ja powiedzmy po 2-3 miesiacach tlyko zeby miec, to nie. nie sa tak ciekawe bym miala chec posiadac ktoras ;) np ta: w przecenie teraz z najtanszych jakie znalazlam: http://images.tommy.com/is/image/tommy/04_WW0WW11912_484_01?$zoom1_new$ pewnie sie nawet link nie wklei, ale koszt 49f, pewnie, ze znajde tansze ale gdybym sie uparla to moglabymja miec bez odkladania kasy, ale...wlasnie ale, przeciez to zwykla bluzka! z wiskozy!!! w h&m czy chocby m&s znajde takie same za polowe ceny - w ogole sie nie oplaca! bo metka? no prosze ja ciebie, tommy nie jest dla mnie az takim guru mody by za znaczek tyle placic, za bluzke (nawet po przecenie) z wiskozy :O

Gość gość
Kochana tez bym takoej bluzki nie kupila szczegolnie z takiego materialu. Mi chodzi o bluzke bawelniana na krotki rekaw w stylu polo czyli kolnoerzyk plus guziczki z fajnym dekoldem

Gość gość
bawelniana typu polo za 160zl? w zyciu :D to sa zwykle bluzki, na kopy w podrzednych sklepach nawet! a tommy hilfiger nie jest taki super oh ah, zeby tyle kasy dac za zwykla bawelniany tshirt :O