Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna da się któraś namówić na scat?

Polecane posty

Gość gość

Scat może być w moją stronę (tzn. ja jem) jak również scat może być na Ciebie (chyba, że wolisz do ust). Moim marzeniem jest przyjąć do buzi scat od kobiety, najlepiej prosto z pupci, a potem zamiana - ja robię a Ty konsumujesz. Potem smarujemy się od stóp do głów i uskuteczniamy klasyczny stosunek na brudno, po którym leżymy zdyszani cali nadzy i w odchodach... a później lecimy pod prysznic. Zapraszam chętne panie. Mam 40 lat, jestem atrakcyjnym i przebojowym facetem z ogromnym libido :P

Gość gość
to nie tak!! Skad wy bierzecie te definicje wogole!!! Nie mam nic takiego! Zalosne!!!

Gość gość
jak to nie ma? Scat to jest wtedy jak tato zjada mamie kupę, widziałem dawno temu jak byłem dzieckiem i podglądałem starych:O

Gość gość
To dlatego jesteś chory psychicznie :o

Gość gość
a kto cie tych slow nauczyl?

Gość gość
nauczyła mnie moja dziewczyna a wyglądało to tak: Otóż kiedyś lizałem jej tyłek (uwielbiam wylizywać damskie tyłeczki) i ona nagle wypaliła do mnie "kochanie muszę puścić bączka", ja na to "to puszczaj śmiało!", wtedy ona " ależ skarbe, jeszcze niechcący pójdzie mi ta grubsza sprawa". "Wal śmiało" - odpowiedziałem. Wtedy ona powiedziała, że nie wiedziała, że lubię scat i że chyba mnie pogięło. Tak się rzecz zaczęła i poznałem te egzotyczne słowo.

Gość gość
To jest chore. Chłopie wejze sie ogarnij.

Gość gość
Heh czekam na oferty pań a nie na krytykę i słowa typu "to jest chore" czy "ogarnij się". Mam 40 lat i dopiero odkrywam fascynujące sfery ludzkiego erotyzmu. Scat pobudza do szaleństwa!

Gość gość
No dobra ale bez jaj. No srac se do mordy.

Gość gość
Właśnie dlatego, że takie rzeczy się dzieją, wybuchnie III wojna światowa... Pora zejść z tego świata :(

Gość gość
No cos ty, przez takiego zyeba chcesz schodzić ze świata???