Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tragiczny styl faceta.

Polecane posty

Gość gość

Wiem ze to poodle ale musze sie wygadac, to jak on sie ubiera to przechodzi ludzkie pojęcie :) wczoraj przyjechał sie ze mna spotkac. Miał na sobie jeansy, z pojasnieniami, z tylu na kieszeniach z taki naszytymi gwiazdkami, do tego zielony tshirt, na to skórzana kurtka z błyszczącej skory. Na koniec wisienka na torcie - miał ze sobą aktówkę w czarnym kolorze z błyszczącego materiału(takiego polakoerowanego, sztywna )!!!! Jak ja to zobaczyłam to myślałam ze padnę . A on chyba czuł sie dobrze ubrany bo pokazuje mi te teczkę i pyta sie co o niej myśle !!! Zrobiłam taka minę ze chyba zrozumiał :p to jest hit jak on sie ubiera

Gość gość
Oj musialas mu przykrosc zrobic z ta teczka?

Gość gość
O gustach się nie dyskutuje...niech ubiera się jak chce, jak Ci nie pasuje to nie spotykaj się z nim. Gdybym patrzyła na styl mojego męża przed ślubem to nie bylibyśmy razem...teraz ja mu doradzam w zakupach, wcześniej mamusia kupowała mu na rynku np. Tureckie swetry jak dla starego dziadka. I jak mu mamusia kupiła tak on zakładał.

Gość pseudoktoś
gdy pokarze się teraz odziany w : - kilt - sandały na gołe stopy - zielony tshirt to na jego widok uciekniesz do lasu ?

Gość rika23
Moim zdaniem wszystko da się zmienić. Ostatnio mojego namawiałam na teczkę męską do pracy taką: http://supergalanteria.pl/on-produkty-dla-mezczyzn/teczki-meskie/usztywniana-srednia-torba-meska-nesseser-na-ramie-stardragon- . Wogóle nie zna się na modzie, a coraz więcej facetów nosi takie torby. Staram się, aby podążał za modą i wygodą. Ty też tak możesz.

Gość gość
a przepraszam bardzo? a sandały to na jakie stopy się nosi? Chyba raczej gole nie????:o :o :o

Gość gość
Nie wybrzydzaj. Na lepszego cię nie stać.

Gość Laluska90
Może warto zaproponować mu wspólne wyjście na zakupy lub z jakiejś okazji kupić mu nowe ubrania? :) Ostatnio trafiłam na http://dstreet.pl/ i dzięki temu znalazłam kilka świetnych ciuchów dla swojego faceta, które mu sprezentowałam :D

Gość gość
no nie szalejmy kobieta nie bedzie faceta na zakupy zabierać...mozna facetowi doradzić czasem, kupić oś ze fajnie i niedrogie znalazłyśmy, bo przeceny...ale nie zeby go stroic i na zakupy zabierac, to już przegiecie...poza tym jak ma taki gust a nie inny, no to..niestety. Chyba ze wejdz na temat ubioru, mody meskiej ogólnie, zapytaj co lubi, zaproponuj jakieś ubranie w gazecie czy tv i zapytaj co o tym mysli albo powiedz jak Ty ubranych facetów lubisz...skoro tak się ubiera to daleko mu do eleganckiego stylu, bo chciałam polecić choćby spodnie chino na https://www.lancerto.com/kolekcje/spodnie.html w różnych kolorach, bardzo fajna sprawa na wiosnę zwłaszcza, lato...ale nie wiem, skoro tak słabo to wygląda...;)