Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skręcona kostka

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu skręciłam kostkę, byłam u ortopedy - zalecił okłady i noszenie ortezy. Mija drugi miesiąc, noga już mniej boli, ale nadal jest opuchnięta. Nie wiem, co mogę jeszcze zrobić?

Gość gość
Spróbuj zapisać się do ATAmedu, na zabiegi do komory hiperbarycznej. To bardzo pomaga na takie stany zapalne i kontuzje.

Gość gość
W ogóle nie wiedziałam, że komora hiperbaryczna ma też takie działanie. poczytałam trochę na stronie ATAmedu - faktycznie to dobrze wygląda.

Gość gość
ja miała operację kolana i lekarz zalecił mi komorę:) byłam w centrum hiperbarycznym Concept w Poznaniu i byłam baaaardzo zadowolona z efektów wiec polecam

Gość gość
Tak, w Warszawie ATAmed jest naprawdę spoko. Lepiej u nich, bo żeby się dostać do szpitala na hiperbarię to mijają miesiące, a czasem trzeba reagować szybko.

Gość gość
Też mogę polecić ATAmed, bo komora hiperbaryczna to najszybszy sposób żeby sobie ulżyć. Przetestowałem na sobie:)

Noo, nieźle to kosztuje. Ja potrzebowałam takiej szybkiej reha po wypadku i bez zastrzyku pieniędzy się nie obyło. Dobrze, że miałam ogarnięte z drb kwestie odszkodowania, bo to wypadek na ulicy był. Bez tego nie wyobrażam sobie powrotu do formy z naszą służbą zdrowia...