Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój kolega mało zarabia i szuka bogatej kobiety. jakbyście to nazwali?

Polecane posty

Gość gość

Skonczył jakiś śmieszny kierunek a la europeistyka, głód mu do d...py zagląda, a mi mówił, że on innej laski nie weźmie jak tylko pani inżynier lub prawniczki PO APLIKACJI. Warunek konieczny: ona musi mieć lepsze kwalifikacje od niego bo jego to kręci. Czyż to nie żałosne? Czyli co, jak laska będzie zarabiała tyle co on, czyli 3 tys. netto to jego to nie kręci.... a gdzie jakieś uczucia, jakieś podziwianie charakteru. NIe. tylko kasa kasa kasa... masakra, co za gość.... Co myślicie o takim podejsciu?

Myślę,że mamy równouprawnienie i skoro kobiety mogą sponsora szukać, to facet sponsorki też

Gość gość
no sponsorki, ale to chyba nie nazywajmy tego miłością, co? On czeka na "miłość" do jej portfelika :P

Gość gość
Pasozyt, wykorzystywacz, szuka sobie naiwnej laluni cwany jest bedzie ****** se i kase doil . NIECH S*******A Z TAKIM JAK BYM W CIAZY BYLA BYM SIE WYSKROBALA. oN nie szuka milosci tylko kasy!

Gość gość
DZIADOSTWO

Gość gość
Przesadzacie. Ja mam taki przypadek w rodzinie. Ona karierowiczka, bez pracy czuje się jak ryba bez wody, nie ma serca do prac domowych a on lubi, zawsze posprzątane, ugotowane, jak dzieci odchował to poszedł do pracy na pół etatu. Żyją tak już 30 lat i są szczęśliwi. Każdy niech żyje jak chce, grunt to spotkać odpowiednią "drugą połówkę", która czuje tak samo.