Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

Na kafeteri nie ma ładnych kobiet

Polecane posty

Teraz wiem to napewno. Same zakompleksione dno tu siedzi albo tłuste i głupie. Czasami pewnie jakaś fajna laska sie przewinie ale zaraz ucieka.

Gość gość
A skad sie tego dowiedziales? :D

Gość gość
sysia jest najpiękniejsza :classic_cool:

Gość gość
Tak samo jak nie ma przystojnych mezczyzn, tylko same prawiki i zakompleksieni desperaci, rozwodnicy etc.

Gość gość
A która fajna ucieka? W ogóle w jakich gustujesz kobietach?

Gość gość blondi
Brunetos od dawna "widzę" jaki maczo-palant z ciebie. :P

Gość gość
no nie wiem... Sysia może nie jest miss ale do ładnych można ją zaliczyć oszkaa też ładna Studzi brunetos nie widziałeś więc żałuj bo to niezła doopa z twarzy tak samo marina86 http://kafeteria.pl/profil/marina86

Gość gość
Brunetos: niska gruba beczułka na krótkich nóżkach.

Gość pelargonie
Oczywiście, że są, bo w każdej kobiecie jest piękno. Poza tym nie to piękne co piękne a co się komu podoba :) Kobiety same siebie oceniają krytycznie, a co dopiero jak widać w oczach oceny faceta . https://www.youtube.com/watch?v=VrWF_myE4nI ciekawe co mężczyźni tak zapytani by odpowiedzieli?

Gość gość
Pewnie są, tylko rzadko której chce się czesać, malować i ubierać do ekranu. Jak piszę w necie to jestem u siebie i nie życzę sobie żeby byle doopek mnie oglądał. A jak ogląda to na własny rachunek i nie się yebie. Kompleksów nie mam.

Gość gość
edit: NIECH się yebie :p:D

Gość oczkowponczoszce
Wykształconych i inteligentnych panów tez brak na tym forum teraz. Dawniej sami ludzie na poziomie tu pisali teraz szkoda juz czasu na to forum.

Gość gość
co to za narzekanie przecież ty posuwasz wszystkie bez wyjątku to co to za różnica czy tłusta czy glupia

Gość gość
No właśnie, ciebie brunetos już wyyebał i wystawił za drzwi, a jestes i tłusta i głupia.

Gość gość
Fakt! ładnych nie ma! Są tylko piękne! dopisal pan.:P

Gość Michał121212
Po co wy czytacie ta ofiare losu brunetosa wychowanego przez matke i bez ojca? :) przeciez on uwaza, ze facet ma dac tylko material genetyczny, a wychowaniem dziecka i zarobieniem na to dziecko ma sie zajac kobieta... nie mowiac juz o tym, ze uwaza iz kobieta powinna sobie sama stworzyc poczucie bezpieczenstwa. :)

Nie powiem że nie zaglądają tu ładne dziewczyny, bo pewnie sie przewineło kilka fajnych jak np, Strigoica, ta marina też niezła jeśli to jej foty ale większość to tłuste zakompleksione wieśniary., a jak nie tłuste to tępe. Te które mają mnie za palanta to już w ogóle nie chce mieć z nimi nic wspólnego bo mnie drażni ich głupota. Nie ta liga na każdym poziomie. Michał121212 dziś Durniu silne kobiety nie potrzebują faceta który zapewni im poczucie bezpieczeństwa, one same potrafią to sobie zapewnić a facet może im naprzykład w tym pomagać i je jeszcze bardziej wspierać. Te z kompleksami zazwyczaj potrzebują ochrony a należy do nich 90% kobiet.

marina jesteś ładna dziewczyna ale zapomnij o tym że wstawie tu swoje zdjęcie. Jedynie z jakąś laską z imprezy i to z zamazaną twarzą.

Gość gość
Szczut mestwa -facet na babskim forum:-)

Gość gość
marina86 ma urode rumunskiej burdelmamy

Gość Michał121212
Brunetos ty lamusie to ty preferujesz feministki? :D

No przeciez silne kobiety lubisz, ktore same sobie ze wszystkim radza. Bo ty nie potrafisz wziac odpowiedzialnosci za swoje zycie, a co dopiero za kobiete i dziecko? Wiem tez, ze lubisz jak matka cie wyrecza we wszystkim. Ogolnie jestes jaki jestes z dwoch powodow: 1) braku starego (z tad przekonanie, ze facet nie ma sie zajmowac rodzina, tylko w******* i nara). 2) matka nigdy nie pozwolila ci dorosnac, przez co jestes taki dziecinny. Po za tym zajmowala sie toba caly czas przez co potwierdzila przekonanie, ze wychowanie dziecka nalezy do matki. Skrzywiony jestes brunetos od malego. :)