Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jednodniowy wypad nad morze

Polecane posty

Gość gość

Czy jest sens? Mieszkam niecałe 300 km od wybrzeża, nie mam samochodu, myślałam żeby pojechać pociągiem w jakiś dzień- ode mnie zajęłoby to 4,5 godziny, wyjechać o np. 6:30, koło 13 byłabym na miejscu, polezec do wieczora, zjeść cos, wrócic... Koszt dojazdu w obie strony 66 zł, jechałabym sama chyba...

Gość gość
jak dla mnie bez sensu,lepiej te 66 zl przeznacz na cos innego,kup cos sobie,wypadnij na piwo z kolezanka

Gość gość
ze względu na kase nie ma sensu? Bo dla mnie najgorszy problem to byłoby jechanie tam te 4.5 godziny i potem oczywiście powrót. nie mam z kim jechać, wiec dlatego nie planuje dłuższego pobytu

Gość gość
no na kase i zmeczenie tez,lepiej jak nie chodzi o kase to sobie jedna noc chociaz w jakims hostelu czy hotelu czy prywatnej kwaterze wykup

Gość gość
jak jedna noc sama zanocujesz to sie nic nie stanie,chyba ze obawiasz sie spac sama w obcym miejscu to rozumiem,no to mozesz jechac,alelicz ze 9 godzin poswiecisz na jazde w to i nazad to sporo wedlug mnie,zreszta sama masz watpliwosci bo inaczej bys nie pytala

Gość gość
nie, nie obawiam się spac sama, tylko pewnie ze mnie zedra, będzie ciężko strasznie wynajc cos na jeden dzień, zostanie pewnie normalny hotel, zawsze jeździłam na kwatery prywatne

Gość gość
to moze zanim pojedziesz zorientuj sie w cenach,sa tez takie portale gdzie ludzie przenocowuja za friko,ale wtedy i ty sie musisz w swojej okolicy noclegiem odwdzieczyc,podzwon przeszukaj net i poszukaj czy nie ma czegos na jedna noc np do kwoty nie wiem 30 zl za lozk gora 50 nie wiem jaka kasa dyspnujesz

Gość gość
jeszcze nie ma wakacji dzieciaki i kolonie nie ruszyly to moze nie bedzie tak trudno cos znalezc,bo jednak 9 godzin w podrozy to nie zarty,lepiej by bylo na spokojnie przyjechac polezec nad morzem ,zanocowac,wyspac sie i wrocic

Gość gość
a ktoś zna cos w Kołobrzegu? nie potrzebuje zadnych super warunków, może jakies hostele dla młodziezy

Gość gość
no i sprawa ostatnia pogoda,bo moze sie akurat trafic deszcz,burze i co wtedy?a tak masz konfort ze lozko pokoik masz,jest gdzie sie przebrac cos zjesc nie musisz wtedy na knajpy wydawac tylko sobie w pokoiku zjesc lub wypic inaczej bys sie czula z noclegiem i dachem nad glowa nawet na jedna noc

Gość gość
podaj do jakiej miejscowości chcesz jechać nad morze to ci pomogę znaleźć tani nocleg, przeszukam neta i dam ci linka, a ty sobie zadzwonisz i zarezerwujesz i nikt cie już potem nie zedrze, jak cene ustalisz taka będzie

Gość gość
kolobrzeg

Gość gość
ja znalazlam osrodek Domino,tam jedna noc 60 zl,czyli na bilety 66,na pokoj 60,z 50 zl jeszcze na wszelki wypadek wiec to cie bedzie okolo 200 zl kosztowac i sobie przekalkuluj czy warto

Gość gość
no nawet niecale 200 jak wezmiesz jedzenie ze soba -blety 66 -pokoj 60 to masz 130 jedzenie ze soba,ewentualnie na jakies piwo.picie ze 30 zl,40

Gość gość
jak chca zarobic to wynajma,jak podana jest cena za noc to dlaczego ktos nie mialby wynajac to o co cena za jedna noc? poza tym wez telefon zadzwon i sie dowiesz powodzenia

Gość gość
sory, miało być za 80 zł

Gość gość
to juz lepiej ten za 60 zl wziac,ewentualnie jakby nie mieli miejsc lub nie chcieli wynajac zapytac czy moga kogos do takiej ceny polecic

Gość
Mi by się nie chciało jechać w jedną stronę 300km i wracać tego samego dnia. Troche bezsensu, zamiast odpocząć, zmęczyłabym się samą podróżą....:)

Gość gość
Nie wiem, czy to ma sens. A jak utkniesz w korach? bo w sezonie to bardzo często się zdarza. Poszukaj na portalu http://otonoc.pl/ noclegów, jest tam wiele ciekawych ofert za nie wielką kasę.

Gość Gabriela33

Moim zdaniem nad morze jechac na jeden dzień, jest totalnie bez sensu. Na jeden dzien to mozesz sobie jechać do Wrocławia np. Chociaż ja i tak uważam, ze takie wycieczki uzależnione sa od tego tez gdzie mieszkamy. ja do Wrocławia mam 2h i 30 min. I jak jade to nie na jeden dzień ale cały weekend. mam tez zaufany hostel City Central Hostel .